2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Életmód
Masszi-Rigó Csilla
2023.2.15 18:00
Olvasási idő  0:36

Napi Cringe: Shakira SZA zenéjére mossa fel exe vércseppjeit

Úgy tűnik, kedvenc kolumbiai énekesünk nem nyugszik, most a TikTokon szólt be exének.

Masszi-Rigó Csilla
2023.2.15 18:00 Olvasási idő  0:36
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Már éppen úgy tűnt, a négy fal közé szorult Shakira és exe, Gerard Piqué hónapok óta tartó beefje (amiről korábban itt írtunk egy részletes cikket), a kolumbiai énekes újabb kép- és hanganyagban üzent volt párjának, meglehetősen elég sokatmondó üzenettel. 

 

@shakira

 

♬ Kill Bill - SZA

 

Shakira SZA hónapok óta slágerlistákat döngető zenéjére, a Kill Billre vette fel legújabb videóját. A dal egy csalódott kiábrándult szerelmes gondolatait dolgozza fel, aki nem akarja szerelmét más nővel látni, így inkább megöli őt mondván, még a börtönben is jobb, mint egyedül. 

 

Nos, Shakira láthatóan éppen Piqué vérének felmosását imitálja (egy szőnyegen) a konyhában SZA dalát énekelve. Hogy mire fel? Talán az verte ki a biztosítékot, hogy a focista már nyíltan vállalja új szerelmét, ráadásul pár napja azt is lenyilatkozta, hogy barátnője öltözteti őt. Nos, talán sosem fog kiderülni, mi késztette az énekest arra, hogy egy ilyen egypercest vegyen videóra, mindenesetre úgy tűnik, nem csillapodtak a kedélyek a valaha volt sztárpár körül. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Shakira TikTok
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában életmód
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra