2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Szöllősi Anna
2022.11.3 20:59
Olvasási idő  0:59

Bella Hadid outfitjétől a munkához is megjön a kedved

Ha lemaradtál a Balenciaga és az Adidas közös együttműködéséről, most duplán bepótolhatod, ugyanis megérkezett a szupermenő kollekció második része is!

Szöllősi Anna
2022.11.3 20:59 Olvasási idő  0:59
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Bella Hadid outfitjétől a munkához is megjön a kedved
Forrás: Balenciaga;

Az Adidas x Balenciaga kollaborációjának legújabb arca Bella Hadid, a róla készült képek pedig minden eddiginél menőbbé teszik az irodába való visszatérés gondolatát: a szupermodell egy manhattani felhőkarcoló irodájában pózol egy túlméretezett, leginkább a Manchester United focimezére hasonlító pólóban és egy háromcsíkos, fekete melegítőnadrágban, az outfitet pedig egy fehér, fekete csíkos borítéktáskával dobta fel, sportos, mégis elegáns hatást kölcsönözve. 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Bella 🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés

 

A Demna által tervezett kollekció része egy piros, leginkább susogós melegítőre hasonlító outfit is, amit szintén Hadid arcával próbálnak eladni: 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Balenciaga 🕊 (@balenciaga) által megosztott bejegyzés

 

A modell olyan nagy nevek mellett vesz részt a kampányban, mint Isabelle Huppert vagy Han So Hee - szúrta ki a Dazed

Bella jött, Kanye ment

Mi is beszámoltunk Kanye West (tavaly óta hivatalos nevén Ye) nagy port kavaró botrányáról, amikor a Párizsi Fashion Week-en egy White Lives Matter (Számít a fehérek élete) pólóban jelent meg saját márkája, a Yeezy divatbemutató showján, majd a közösségi médiában antiszemita kijelentéseket tett. A Twitter és az Instagram blokkolta is a rapper fiókját, majd a Balenciaga és az Adidas is szerződést bontott vele. 

„Az Adidas nem tolerálja az antiszemitizmust és a gyűlöletbeszéd semmilyen más formáját. Ye legutóbbi megjegyzései és tettei elfogadhatatlanok, gyűlöletkeltőek és veszélyesek, emellett sértik a vállalat sokszínűségre, elfogadásra, kölcsönös tiszteletre és tisztességre vonatkozó elveit" - határolódott el a rappertől az Adidas, miután a #boycottadidas tag a Trends lista élére került a Twitteren.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Balenciaga 🕊 (@balenciaga) által megosztott bejegyzés

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Balenciaga
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra