2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Kovács M. Dávid
2023.2.14 18:35
Olvasási idő  0:36

Emlékszel még a titokban egymásba szerető szépségkirálynőkre? Ők lettek Rihanna parfümjének arcai!

Mariana Varela és Fabiola Valentín szerelmének híre pár hónappal ezelőtt valósággal letarolta a netet. Most a Fenty Beauty reklámfilmjében osztanak meg újabb részleteket a kapcsolatukról és a házas mindennapokról.

Kovács M. Dávid
2023.2.14 18:35 Olvasási idő  0:36
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Rihanna Super Bowl-fellépése előtt mutatták be az énekesnőhöz erősen kötődő Fenty Beauty legújabb reklámfilmjét, amelyben az a házaspár kapta a főszerepet, amelynek története az előző év végéhez közeledve valósággal végigszántotta az internetet.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Fabiola Valentín 🌙 (@fabiolavalentinpr) által megosztott bejegyzés

 

 

 

Mariana Varela és Fabiola Valentín, a Miss Argentína és Miss Puerto Rico szépségversenyek győztesei október végén egy meghitt, az Instagram-oldalaikon közzétett videóval jelentették be, hogy pár nappal korábban összeházasodtak.

 

A két szépségkirálynő 2020-ban, a Miss Grand International versenyen ismerkedett meg egymással (amelyen mindketten az első tízben végeztek), ám a kapcsolatukat titokban tartották, egészen addig, amíg hivatalosan is össze nem kötötték az életüket.

 

A fiatal házaspár február 14-én egyébként Valentin-nap alkalmából több közös fotót is megosztott a követőtáborával. „Legyen egy szép nap tele igaz szerelemmel“ – írták spanyolul a fényképek mellé. Ezeket itt tudjátok megnézni:

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Fabiola Valentín 🌙 (@fabiolavalentinpr) által megosztott bejegyzés

 

 

Rihanna egyébként a Super Bowl alatt is felhívta a figyelmet a 2017-ben alapított – tehát immár több mint ötéves – kozmetikai márkájára, amikor az előadása közben megállt megigazítani a sminkjét.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: humenonline.hu Thumbnail:  Fabiola Valentín / Instagram
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra