2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Kultúra
Masszi-Rigó Csilla
2023.2.10 14:07
Olvasási idő  0:26

Két új Alkonyat-könyv is érkezhet a jövőben Stephenie Meyer szerint

Az író nem tűnt el, sőt! Mielőtt újabb Alkonyat-könyvekkel hódítaná meg a világot, még valami egészen mással tervet (újra) berobbanni.

Masszi-Rigó Csilla
2023.2.10 14:07 Olvasási idő  0:26
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Két új Alkonyat-könyv megjelenéséről is vallott Stephenie Meyer amerikai írónő. A Twilight-sorozat megálmodója az USA Today-nek adott interjújában elmondta, hogy ugyan lassan, de biztosan dolgozik a széria bővítésén.

 

Stephenie Meyer Forrás: Amanda Edwards/WireImage

 

Azt egyelőre nem tudni, ismét Edward és Bella lesz-e a történetek főszereplője, az író pedig nem csak a vámpírtörténeteken dolgozik.

 

Megvan a vázlatuk, illetve az elsőhöz írtam egy fejezetet, csak hogy tudjam, hogy létezik. Nem állok még készen arra, hogy ezzel foglalkozzak jelenleg, előtte valami teljesen újat akarok csinálni.

 

Meyer 2020-ban adott ki utoljára alkonyatos könyvet. Az akkor megjelent Midnight Sun Edward Cullen szemszögéből mutatja be a nem hétköznapi szerelmespár történetét, a kötetből pedig már több, mint egy millió példány kelt el világszerte. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: 24.hu Thumbnail:  SUMMIT Entertainment
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában kultúra
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra