2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Sport
Szöllősi Anna
2023.2.7 16:26
Olvasási idő  0:31

Willi Orbán kihagyhatja a hétvégi meccset, hogy megmentse egy ember életét

Willi Orbán még 2017-ben került fel egy német őssejtadatbázisba a lipcsei klub jótékonysági kampánya keretein belül.

Szöllősi Anna
2023.2.7 16:26 Olvasási idő  0:31
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A RB Lepizig védője és magyar válogatott Willi Orbán már napok óta szünetelteti az edzéseket és injekciókat kap a szerdai operáció előtt, ahol kinyerik a csontvelőből az őssejteket. A beavatkozás után a páciens általában még aznap hazatérhet, viszont a regeneráció tíz napot is igénybe vehet, ezért lehet, hogy Orbán nem tud pályára lépni az Union Berlin elleni szombati bajnoki mérkőzésen.

 

„Ez egy lehetőség, hogy megmentsek egy emberi életet nagyon kevés erőfeszítéssel. Remélem, hogy adományom segíthet a címzett teljes gyógyulásában.“

 

Persze elképzelhető, hogy nem játszom az Union ellen, de ez most másodlagos. Aki ismer, az tudja, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy gyorsan visszakerüljek a csapathoz

 

– idézte a 24.hu a focista nyilatkozatát, és emlékeztettek: a Leipzig 18 tétmérkőzés óta veretlen, és a Bundesliga negyedik helyén várja a második helyezett Union elleni összecsapást.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: 24.hu Thumbnail:  Instagram
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában sport
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra