2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Masszi-Rigó Csilla
2023.2.3 16:36
Olvasási idő  0:40

Lopáson kapták az Euphoria sztárját

Egy 28 dolláros blúz árát próbálta megspórolni magának Chloe Cherry.

Masszi-Rigó Csilla
2023.2.3 16:36 Olvasási idő  0:40
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Lopáson kapták Chloe Cherry-t, az Euphoria 25 éves sztárját. Az eset még decemberben történt a színésznő szülővárosában, a pennsylvaniai Lancasterben. A biztonsági kamerák felvételei szerint Cherry egy 28 dolláros Moda International felsőt vitt be a ruhaüzlet öltözőjébe, távozáskor pedig bár több ruhát is kifizetett a kasszánál, a blúzt sosem terhelték a számlájára, annak kifizetésére nem került sor. 

 

A rendőrség még egy hónappal ezelőtt szembesítette Chloe Cherry-t, aki bár elismerte, hogy a szóban forgó terméket nem fizette ki, jogi képviselője szerint a hivatalos szervek helytelen képet festenek le az esetről. 

 

Chloe Cherry Forrás: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

 

„Decemberben félreértés történt egy blúz miatt, amelyet nem megfelelően terheltek meg az ügyfelem hitelkártyáján” – mondta Cherry ügyvédje, aki szerint védence nem ismerte be, hogy lopott volna, sokkal inkább úgy tűnik, a lopással vádoló üzlet vezetője így próbál meg hírnevet szerezni boltjának. 

A Building Character névre keresztelt bolt tulajdonosa azt nyilatkozta a TMZ-nek, korábban nem hallott a színésznő munkásságáról, ő csak a megfelelő szervekhez fordult, ahogy az ilyenkor szokás egy lopáson való rajtakapásnál. Cherry-t kiskereskedelmi lopás vétségével állíthatják bíróság elé március 1-én. 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  HBO Max/ Imdb
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra