2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Kovács M. Dávid
2023.2.2 12:35
Olvasási idő  0:35

A belőtt összeg közel kétszerese gyűlt össze, péntektől forog Vilmányi Benett új filmje

Miközben a mozikban továbbra is fut a kritikusok által egekig magasztalt Larry, a film főszereplője már egy új, Dettre Gábor által jegyzett karácsonyi filmre készül, amelyben Molnár Piroska lesz a partnere. A Csendes éj az ünnepekre kerülhet mozikba.

Kovács M. Dávid
2023.2.2 12:35 Olvasási idő  0:35
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Jócskán felülmúlta az alkotók várakozásait a Csendes éj című film közösségi finanszírozási kampánya: 128 támogató összesen 3,7 millió forintot gyűjtött össze Dettre Gábor karácsonyi filmjére, ami a kitűzött kétmillió forintos cél közel kétszeresét jelenti.

 

A Molnár Piroska és Vilmányi Benett főszereplésével készülő film forgatása február 3-án (pénteken) indul, jelentették be közleményükben az alkotók, akik egy „szívmelengető karácsonyi filmet“ ígérnek, amely az idei ünnepekre kerülhet majd mozikba.

 

Vilmányi Benett, a háttérben Molnár Piroskával Forrás: JUNO11

 

A Felhő a Gangesz felett rendezőjének új filmje egyetlen éjszaka történetét meséli majd el, amely során a Vilmányi Benett által alakított fiú és a Molnár Piroska által megtestesített asszony véletlenül találkoznak. A szinopszis szerint: a fiúnak anyát, az asszonynak gyermeket hoz a kilátástalannak induló szenteste.

A Csendes éj a Curtizt és a Magasságok és mélységeket is jegyző JUNO11 Pictures gyártásában készül. A filmben nagyjátékfilmes bemutatkozási lehetőséget kap Csúcs Angéla látványtervező, valamint Füzesi Tamás operatőr, akinek egyik rövidfilmje, a Hajszálrepedés Cannes-ban debütált.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: 24.hu Thumbnail:  JUNO11
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra