2023.3.19., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Maier Péter
2023.1.27 12:01
Olvasási idő  0:48

Taylor Swift csatlakozott az „ex-beefelő trendhez“ – Itt az énekesnő új klipje

Az exe, John Mayer turnébejelentését halványította el a saját klipje promójával. Vajon tudatosan? Mostanság ez ilyen trendnek tűnik.

Maier Péter
2023.1.27 12:01 Olvasási idő  0:48
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Taylor Swift megjelentette új klipjét, amely a tavalyi Midnights album Lavender Haze című dalához érkezett. A rajongók szokás szerint a megjelenést övező bulvártól vannak megveszve, ugyanis Swift csütörtökön az ex-barátja, John Mayer turnéjának bejelentése után pár pillanattal jelentette be a videóklip érkezését, akivel anno 2009-ben járt, és elég nagy médiazajt generált az akkori szakításuk. Persze, ez lehet véletlen, de senkit nem lepne meg az sem, ha szándékosság lenne a dolog mögött.

 

 

Egyrészt azért, mert mostanában egy trendnek tűnik az, hogy énekesnők odapiszkálnak a saját megjelenésükkel a híres exeiknek: a legnépszerűbb ilyen Miley Cyrus nemrég megjelent Flowers című dala, amely elég nagy hype-ot generált, részben amiatt, mert tele volt easter eggekkel, amik a Liam Hemsworth-szel való kapcsolatukra utaltak, ráadásul exférje születésnapján jött ki

 

Másrészt elvileg Swifttől amúgy sem áll messze az ilyesmi, 2017-ben Kanye Westtel való összeveszése után például odáig fajultak a dolgok, hogy az énekesnő West édesanyja halálának tizedik évfordulóján dobta ki a Reputation című lemezét. Persze, akkor sem erősítette meg senki, hogy tudatos lépés lett volna, de a Kanye-fanok ennek ellenére meghirdették az úgynevezett „Hey Mama Day“-t, és a Swift-album megjelenésének napján 700 ezerszer streamelték a rapper édesanyáról szóló Hey Mama című dalt, hogy a toplistákon megversenyeztessék vele a Reputationt. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Kevin Winter/Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra