2023.1.30., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Szöllősi Anna
2023.1.25 16:36
Olvasási idő  0:31

Modellnek állt a Berghain egykori kidobója

Aki valaha járt már a Berghainban, kizárt, hogy ne emlékezzen a legendás kidobóra, Sven Marquardtra.

Szöllősi Anna
2023.1.25 16:36 Olvasási idő  0:31
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

2022 végén felreppentek a hírek, hogy bezár a berlini technoklub, így nem csoda, hogy a hely legendás portása és kidobója, Sven Marquardt is be akarta biztosítani magát egy B-tervvel. Szerencsére a pletykák nem bizonyultak igaznak, és a Berghain a mai napig várja a látogatókat, Sven divatmodellnek állt a 44 Label Group márkánál, és ő volt az 2023-as őszi/téli kollekció egyik fő arca.

 

A 44 Label Group 2021-es indulása óta főleg a klubszcénában találta meg a célközönségét. A kollekció a szubkultúrához és a 44 Label Group védjegyhez igazodva ezúttal is főleg a fekete színnel és indusztriális hatásokkal operál.

 

Sven Marquardt Forrás: Instagram / 44labelgroup

 

A 44 Label Group kapucnis pulóverei, bomberdzsekijei és ballonkabátjai melegen tartanak, amíg kiállod a hatalmas sort a Berghain előtt, amikor pedig 140 BPM-re gyorsul ütem a táncparketten, akkor szupertrendi rövidnadrágokban, tréningruhában és vaskos edzőcipőben kattoghatsz. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: dazeddigital.com Thumbnail:  Instagram / 44 LABEL GROUP
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra