2023.1.24 13:27
Olvasási idő 0:34
Szécsi Krisztián

A TheArsenale űrutazásra invitál bennünket ezekkel a Renault-dizájnokkal

DESIGN AUTÓK AUTÓSPORT ELEKTROMOS AUTÓ

A kreatív dizájnjairól ismert TheArsenale csapata a Renault Twingo 30. születésnapját igazi futurisztikus és intergalaktikus koncepcióval ünnepli, amelynek középpontjában a mesterséges intelligencia (AI) áll.

A TheArsenale által megálmodott Renault-kampány hűen reflektál az elmúlt hónapokban annyira divatossá vált AI generálta vizuális világra. 

Ahogy a mesterséges intelligencia egyre kifinomultabbá és érzékenyebbé vált, a program alkotó eszközként való használata is ugrásszerűen megnőtt. A terméktervezéstől kezdve a világhírű művészek stílusának kopírozásán át az iteratív, formabontó képi világig bármire képes már a modern technika, ez pedig könnyen akárkiből dizájnert csinál – pont ez volt a TheArsenale célja.

2023. február 1-től egészen március 31-ig most te magad is autótervezővé válhatsz a Midjourney, a Stable Diffusion és a DallE AI-alapú programok segítségével, hogy megalkosd álmaid rakétameghajtású Twingóját. Csupán néhány kulcsszó és máris készen állsz, hogy a Vénuszon furikázz egyet (mondjuk ott pont nem, mert a sűrű széndioxidból és kéngázokból álló tűzforró légkör miatt körülbelül egy másodperced van kiélvezni a kráterekkel tarkított tájat, míg át nem vezetsz a másvilágra). 

További részletekért pisslants rá a TheArsenale honlapjára!

Forrás TheArsenale
Forrás TheArsenale
Forrás TheArsenale