2023.1.29., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Design
Szécsi Krisztián
2023.1.24 13:27
Olvasási idő  0:34

A TheArsenale űrutazásra invitál bennünket ezekkel a Renault-dizájnokkal

A kreatív dizájnjairól ismert TheArsenale csapata a Renault Twingo 30. születésnapját igazi futurisztikus és intergalaktikus koncepcióval ünnepli, amelynek középpontjában a mesterséges intelligencia (AI) áll.

Szécsi Krisztián
2023.1.24 13:27 Olvasási idő  0:34
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A TheArsenale által megálmodott Renault-kampány hűen reflektál az elmúlt hónapokban annyira divatossá vált AI generálta vizuális világra. 

Ahogy a mesterséges intelligencia egyre kifinomultabbá és érzékenyebbé vált, a program alkotó eszközként való használata is ugrásszerűen megnőtt. A terméktervezéstől kezdve a világhírű művészek stílusának kopírozásán át az iteratív, formabontó képi világig bármire képes már a modern technika, ez pedig könnyen akárkiből dizájnert csinál – pont ez volt a TheArsenale célja.

 

2023. február 1-től egészen március 31-ig most te magad is autótervezővé válhatsz a Midjourney, a Stable Diffusion és a DallE AI-alapú programok segítségével, hogy megalkosd álmaid rakétameghajtású Twingóját. Csupán néhány kulcsszó és máris készen állsz, hogy a Vénuszon furikázz egyet (mondjuk ott pont nem, mert a sűrű széndioxidból és kéngázokból álló tűzforró légkör miatt körülbelül egy másodperced van kiélvezni a kráterekkel tarkított tájat, míg át nem vezetsz a másvilágra). 

 

További részletekért pisslants rá a TheArsenale honlapjára!

 

Forrás: TheArsenale

 

 

Forrás: TheArsenale

 

Forrás: TheArsenale
Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: designboom.com Thumbnail:  TheArsenale
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában design
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra