2023.1.29., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 17:17
Olvasási idő  0:47

Megelevenedett a Pokol a Schiaparelli divatbemutatóján – Doja Cat vörös kristálymutánsként grasszált Párizsban

Hol van már a Balenciaga tavalyi, térdig sárban gázolós divatbemutatója?! A Schiaparelli az év leglátványosabb szettjeit mutatta be a párizsi divathéten.

Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 17:17 Olvasási idő  0:47
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Vasárnap ért véget a 2023-as párizsi divathét. Az öt napon át tartó eseményen jelen volt a sztárvilág apraja-nagyja, na és persze legnagyobb divatmárkák is elképesztő kreációkkal vonultak fel. A csaknem 100 éves múlttal rendelkező Schiaparelli évtizedek óta meghatározó intézménye az haute couture-divatnak, extravagáns ruhakölteményei pedig minden alkalommalenyűgözik a közönséget. 

 

Kylie Jenner
Naomi Campbell
Doja Cat
1 / 3
Forrás: Marc Piasecki/WireImage
Kylie Jenner

 

Idén sem volt ez másképpen, az olasz divatház pedig igazi dívákat kért fel kollekciójának promotálására. Így történhetett meg az, hogy vasárnap Kylie Jenner egy levágott oroszlánfejjel a mellkasán hagyta el párizsi szállását. Na jó, ahogy az később kiderült, az oroszlánfejhez sosem tartozott test, a sötét bársonyruha kiegészítője mesterséges anyagokból készült, csak úgy, mint a divatbemutatón Naomi Campbellen látható farkasos valamint hóleopárdos ruhaköltemény is.  

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

@patmcgrathreal által megosztott bejegyzés

 

 

A Schiaparelli kreatív igazgatója, Daniel Roseberry a kollekcióval a természet szépségét volt hivatott reprezentálni, a farkas, az oroszlán és a hóleopárd (pontosabban párduc) hármasa pedig Dante Poklának első énekére utal, hiszen a reneszánsz mű szolgált a kollekció alapjául is. A bemutató egyik (szó szerint is értelmezhető) fénypontja nem más volt, mint Doja Cat, akit összesen 30.000 darab vörös Swarovski-kristály borított. A sminket Pat McGrath készítette csaknem 5 órán keresztül, így megidézve a kifutón magát a poklot is.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Refresher/ Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra