2023.3.24., péntek

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 15:33
Olvasási idő  0:57

Timothée Chalamet az Apple TV új reklámjában kesereg, amiért nem kap elég szerepet

Lehet, hogy az elmúlt 7 évben nem nagyon kellett castingokra járnia, az Apple azonban még mindig nem szerződtette a 27 éves színészt... legalábbis mostanáig!

Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 15:33 Olvasási idő  0:57
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Bár a Super Bowlig még sokat kell aludni, az NFL-döntő legnagyobb szponzorai már januárban elkezdik csepegtetni azokat a reklámokat, amelyek kifejezetten erre az alkalomra készülnek, és amelyekben rendszerint mindig valamilyen híres amerikai színész kap néhány perces – sőt, egyes esetekben csak néhány másodperces – szerepet. 

 

Az Apple Tv nem várt sokat saját Super Bowl-hirdetésével, néhány napja pedig közkinccsé bocsátotta saját, másfélperces reklámját, melynek főszereplője nem más, mint a 27 éves Timothée Chalamet. Bár a mostanában "Nepo babyként" aposztrofált  színész saját menedzsere szerint 7 éve nem járt egyetlen filmes castingon sem, a videó szerint a Dűne sztárjának még mindig vannak álmai. 

 

 

 

A rövid reklámfilmben Chalamet a tavaly Oscar-díjat nyert CODA című filmet nézi egyik barátjával, mikor is elbizonytalanodik: Vajon miért nem hívta még egyetlen produkcióba sem az Apple Tv? 

 

Hiszen mit ne tudna eljátszani Chalamet? Tudna ő vígjátékban szerepelni, tudna akár furcsa is lenni, ha pedig azt kérnék tőle, játsszon börtönös sorozatban, neki az sem jelentene gondot! És amúgy is, miért van az, hogy két filmes csókpartnere, Jennifer Lawrence és Selena Gomez is kapott már saját filmet az Apple-ön, nem is beszélve Jason Momoaról, aki még henceg is a telefonban arról, hogy megjelent az új sorozata?! 

A másfél perces reklámot három nap alatt több mint kilencmillióan nézték meg a YouTube-on, ráadásul nem ez az első alkalom, hogy Chalamet az NFL-döntőhöz kapcsolódó hirdetésben szerepel. Tavaly ő játszhatta el a Cadillac kisfilmjében Ollókezű Edwardot, a Tim Burton klasszikusát megidéző produkcióban pedig még Winona Ryder is szerepet kapott. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Apple Tv/ YouTube
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra