2023.3.24., péntek

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 12:59
Olvasási idő  0:55

Kanye West miatt szapulta az Adidas-t a világhírű divattervező – a poszt villámgyorsan eltűnt

A Fear of God nevű luxus divatmárka alapítója kiakadt.

Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 12:59 Olvasási idő  0:55
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Antiszemita megnyilvánulások, Hitler magasztalása, pornográf tartalmak mutogatása az alkalmazottaknak – ez csak néhány kiragadott címszó a sok közül, amivel Kanye West az utóbbi hónapok legnagyobb botrányhősévé vált az interneten. Az amerikai rapperrel az Adidas, a Skechers és még a Balenciaga is szerződést bontott, van azonban, aki kifejezetten hiányolja Ye-t a divatszakmából. 

 

Néhány nappal ezelőtt, január 19-én a luxusmárkának számító Fear of God alapítója, Jerry Lorenzo emlékezett meg Kanyeról és a 2021-ben elhunyt divattervezőről, Virgil Abloh-ról (korábban a LV művészeti igazgatója). A divattervezőre a párizsi divathét KidSuper Louis Vuitton show másnapján jött rá az őszinteségi roham, amikor is csak annyit írt ki Instagramjára: 

 

VIRG... Párizs nélküled nem ugyanolyan. YE...az Adidas nélküled nem ugyanolyan. Hiányoztok.”

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

yefanatics 🌐 (@yefanatic) által megosztott bejegyzés

 

 

Lorenzo üzenete halott és még élő barátjának néhány perc alatt eltűnt az Instáról, ezalatt viszont több mint 20 ezer like és 200 komment érkezett a posztra, melyek javarészt a Fear of God alapítójának igazát méltatták.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

HIGHSNOBIETY (@highsnobiety) által megosztott bejegyzés

 

 

Hogy a kiírás miért lett törölve, azt egyelőre senki sem tudja biztosan, bár ténykérdés, hogy az elmúlt hónapok botrányai után igencsak problematikus lehet, ha valaki nyíltan áll ki Ye mellett. Lorenzo nem mellesleg idén adja ki az Adidas-szal közösen a Fear of God Athletics névre keresztelt kollaborációját, az pedig valljuk be, nem éppen jó promó, ha az egyik együttműködő fél a másikat szapulja ország-világ előtt. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Jonathan Leibson/Getty Images for ADIDAS
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra