tegnap 2024.10.21 15:14
Olvasási idő 0:42
Kovács M. Dávid

Második gyerekét várja Jennifer Lawrence

ARCOK GYERMEKÁLDÁS HÁZASSÁG JENNIFER LAWRENCE PÁRKAPCSOLAT TERHESSÉG

2017 tavaszán még a Vittulában bulizott a Veszélyes Faszfejjel, hamarosan azonban kétgyermekes anyuka lesz Jennifer Lawrence.

Második gyermekével várandós Jennifer Lawrence, erősítette meg a színész egyik sajtósa a Vogue-nak, miután szombat este egy Los Angeles-i vacsorára tartva megvillantotta a pocakját.

A 34 éves színésznek nem ez az első terhessége: a Cy Twombly amerikai képzőművész után elnevezett kétéves kisfiú 2022 februárjában született, édesapja Cooke Maroney, a New York-i Gladstone Gallery igazgatója.

Jennifer Lawrence színésznő és férje, Cooke Maroney 2023 nyarán New York-ban.
Jennifer Lawrence színésznő és férje, Cooke Maroney 2023 nyarán New York-ban. Forrás Gotham / GC Images / Getty Images

Jennifer Lawrence 2018-ben – a Darren Aronofskyval való szakítása után – ismerte meg jelenlegi férjét, akinek kedves barátja, Laura Simpson mutatta be. 2019 februárjában már el is jegyezték egymást, majd még ugyanebben az évben (2019 októberében) összeházasodtak a Rhode Island-i Newportban.

Közben október végén több amerikai nagyvárosban – New Yorkban, Los Angelesben, Austinban és San Antonióban – is bemutatják a Zurawski v Texas című filmet, amelynek Hillary Clinton mellett Jennifer Lawrence is executive producere volt.

Maisie Crow és Abbie Perrault dokumentumfilmje egy amerikai nő, Amanda Zurawski történetét és küzdelmét meséli el, aki életveszélyes állapotban került kórházba, miután Texas állam megtagadta tőle az abortuszt.

Jennifer Lawrence egyébként már a húszas évei alatt is teherbe esett egyszer, noha a gyermeket akkor nem szerette volna megtartani. Abortuszra készült, de végül elvetélt.