ma 2024.10.17 10:29
Olvasási idő 0:54
Kovács M. Dávid

Megnevezték a brit influenszert, aki lezuhant Spanyolország legmagasabb hídjáról

ARCOK EGYESÜLT KIRÁLYSÁG HALÁL INFLUENSZER SPANYOLORSZÁG

A 26 éves Lewis Stevenson zuhant le vasárnap reggel a 192 méteres Castilla-La Mancha hídról Spanyolországban. Szerettei többször is megpróbálták lebeszélni a veszélyes mutatványokról, ő azonban az ilyen kalandokért élt.

Egy 26 éves brit influenszer, Lewis Stevenson vesztette életét múlt vasárnap, miközben tartalomgyártás közben megpróbált felmászni egy hídra Spanyolországban, derül ki a Daily Mail cikkéből.

A szerencsétlenül járt férfit egy 24 éves társa – aki szintén brit állampolgár – kísérte, miközben a vasárnap reggeli órákban megpróbált feljutni a 192 méter magas Castilla-La Mancha hídra a Madrid közelében fekvő Talavera de la Reina városában. A baleset napján a spanyol rendőrség nem közölte az áldozat nevét, hozzátartozóit felkutatva a brit bulvárlap azonosította az influenszert.

Lewis Stevenson
Lewis Stevenson Forrás Ethan Raddon / Lewis Stevenson / Facebook

2011-es átadásakor az építmény Spanyolország legmagasabb ferdekábeles hídjának számított, illetve máig Európa egyik legmagasabb hídjaként jegyzik, ami az Ibériai-félsziget leghosszabb folyója, a Tajo felett ível át. Csak viszonyításképpen: a Megyeri híd magassága a pillér tetejétől a pilon tetejéig 99,68 méter.

Kiemelt tartalom
A Ballerina Farm-botrány: miért háborog a világ egy táncosnő életén, aki ma 8 gyerekkel, influenszerként él a természet lágy ölén? A Ballerina Farm-botrány: miért háborog a világ egy táncosnő életén, aki ma 8 gyerekkel, influenszerként él a természet lágy ölén? 2024.8.3 10:02

Barátnője, Savannah Parker a Daily Mailnek elmondta: Stevenson pénteken utazott Spanyolországba, ahonnan hétfőn tért volna haza hozzá. „Fél tizenkettőkor beszéltünk. Az utolsó dolog, amit mondott nekem, az volt: »jó éjt, szeretlek«. Aztán fél hatkor írt, hogy »jó reggelt«, amihez három puszit küldött. Ezt az üzenetet háromnegyed nyolcig nem láttam“ – mondta.

Nagyapja, a 70 éves Clifford Stevenson a bulvárlapnak arról beszélt, hogy az egész család azon volt, hogy lebeszélje az influenszert a veszélyes mutatványokról, ő azonban nem hallgatott rájuk. „Mindannyian megpróbáltuk lebeszélni, de ő már csak ilyen volt. Imádta ezt csinálni. Mindig azzal a hittel vágott neki, hogy minden rendben lesz. Nem kapott érte pénzt, a kalandokért élt.“