ma 2024.10.7 13:41
Olvasási idő 0:45
Maier Péter

Koncert közben a telefonját nyomkodta, így lemaradt arról, hogy Justin Timberlake neki énekel

ZENE EGYESÜLT ÁLLAMOK JUSTIN TIMBERLAKE KONCERT MOBILTELEFON

Az énekes odahajolt az első sorban álló nőhöz, várt egy kicsit, hogy észreveszi-e, de mivel ignorálták, végül inkább továbbtáncolt.

Az elmúlt órákban valósággal letarolta az internetet egy videó, amin az éppen Észak-Amerikában turnézó Justin Timberlake egyik fellépésén készült: egy nő az egyik első sorban elmélyülten nyomkodja a telefonját, amiből még akkor sem néz fel, amikor a popsztár direktbe neki szeretne énekelni.

A Redditre feltöltött videón jól látszik, hogy Timberlake egy ideig vár, hogy észreveszik-e, majd inkább továbbtáncol, a nő pedig csak ezt követően realizálja, miről maradt le, a reakciója pedig – ahogy az angol mondja – priceless.

A felvétel rengeteg embert kommentelésre bírt, és újra megnyitni látszik a társadalmi vitát azzal kapcsolatban, hogy ki kellene-e tiltani a mobiltelefonokat a könnyűzenei koncertekről.

A nő – akinek a jelek szerint valami halaszthatatlan dolga akadt a fellépés közben – a felvétel nyilvánosságra hozása után rengeteg savat kap a többi felhasználótól, többen is azt írják, hogy „élete lehetőségéről maradt le“.

Kiemelt tartalom
Cipősdobozok és kitiltott készülékek, 45 perces sorbanállás a tanítás végén: így telt az első telefonmentes hét az iskolákban Cipősdobozok és kitiltott készülékek, 45 perces sorbanállás a tanítás végén: így telt az első telefonmentes hét az iskolákban 2024.9.7 9:54

Justin Timberlake-et ezen a nyáron ittas vezetés miatt tartóztatták le New York államban, ami miatt 25 óra közmunkával, valamint 500 dolláros bírsággal és további 260 dolláros illetékfizetési kötelezettséggel büntették, ezen felül pedig 90 napra a vezetői engedélyét is felfüggesztették.