2024.6.18 17:46
Olvasási idő 0:33

Nagyon úgy tűnik, hogy Justin Timberlake-et letartóztatták, amiért ittasan vezetett

ARCOK JUSTIN TIMBERLAKE

Justin Timberlake-et hétfő este letartóztatták a New York-i Sag Harborban „ittas vezetéssel kapcsolatos vádak miatt” - adta hírül a Page Six hivatalos, rendőrségi információkra alapozva.

A 24.hu beszámolója szerint a Sag Harbor-i igazságügyi bíróság egyik tisztviselője a Newsday nevű portálnak azt mondta, az énekesnek kedden kell megjelennie a bíróságon, hogy vád alá helyezzék.

A hírről időközben a TMZ is beszámolt: ismereteik szerint cikkük megjelenésekor az énekes még mindig őrizetben van, mivel viszont az óvadék letétele rutinszerű, hamarosan szabadulhat. Forrásaikra hivatkozva azt írják, Timberlake hétfő este egy Sag Harbor-i szállodába ment vacsorázni a barátaival, majd hajnali fél 1 körül beszállt az autójába, hogy visszatérjen a szállására – ám szinte azonnal megállították, amint volán mögé ült.

Bár egy Timberlake-hez közeli forrás azt mondta a portálnak, hogy valamilyen közlekedési szabálysértésről van szó, a rendőrség azt közölte, hogy közlekedési szabálysértés miatt nem vesznek őrizetbe embereket. A TMZ megerősítette, hogy az énekest ittas vezetés miatt tartóztatták le.

Justin Timberlake élő fellépése a 2024-es iHeartRadio Music Awards-on
Justin Timberlake Forrás Michael Buckner/Billboard via Getty Images

Justin Timberlake egyébként jelenleg turnézik, koncertmentrendje szerint pénteken és szombaton lép fel legközelebb Chicagóban.