ma 2024.10.6 13:48
Olvasási idő 0:45
Hering András

Azahriah bejelentette, hogy határozatlan időre visszavonul

ZENE AZAHRIAH

Vasárnap délután, YouTube-csatornáján jelentette be Azahriah, hogy európai turnéja, majd a november végén megjelenő mozifilmjének promóciós eseményei után határoztalan időre visszavonul a reflektorfényből.

Azahriah a következőket üzente rajongóinak posztjában:

Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfõképpen tanulni tovább és fejlõdni. nemtudom mikor találkozunk legközelebb de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig.

Ōszinten hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra keressétek a saját utatok és minden erõtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz.

Nov. végén jön a film/pusi koncertfilm most meg lemegy az eu tour eztán egy darabig felszívódok

szeretlek titeket

A SopronFesten is fellép Azahriah.
Azahriah a Budapest Parkban Forrás Bodnár Dávid/Azahriah IG

Alig pár napja érkezett meg az első hosszabb előzetes a november 28-án mozikba kerülő Mi vagyunk Azahriah című filmhez. A videót Azahriah menedzsmentje, a Supermanagement osztotta meg a YouTube-csatornáján.

A Mazzag Izabella által rendezett, egyedi műfajú alkotás egyszerre meséli el dokuszerűen a popsztár történetét, és egyszerre egy fikciós játékfilm. Baukó Attila mellett egy ígéretes pályakezdő színész, Ionescu Raul alakítja a főszereplőt, de fontos szerepe lesz a szintén pályakezdő Juniki Noéminek is. 

Ez a film nem egy koncertfilm. Nem egy zenés dokumentumfilm. Nem is egy hagyományos portréfilm


– írják a videó leírásában.

Hozzáteszik: a filmet úgy kell elképzelni, mint egy valóságos és egy képzeletbeli utazás története, amelyeket Azahriah élete és dalai ihlettek.