ma 2024.10.6 8:45
Olvasási idő 0:26
Maier Péter

Mészöly Anna: Nem az identitásunkat fejlesztik, hanem valamilyen egység felé vagyunk terelve – Interjú a Fekete pont színészével

VIDEÓ BESZÉLGETÉS FEKETE PONT INTERJÚ KÖZÉPOKTATÁS MÉSZÖLY ANNA OKTATÁS RÉV MARCELL SZIMLER BÁLINT VIDEÓ

A Miskolci Nemzeti Színházban jártunk, ahol a "Fekete pont" főszereplőjével, Mészöly Annával beszélgettünk, akit játékáért a legjobb színésznek járó szekciódíjjal tüntettek ki Locarnóban.

Az év egyik legfontosabb magyar filmje a Fekete pont, amely nemcsak a nézettségi listákat tarolta le az itthon mozikban, de a Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon három szakmai díjat is bezsebelt. A film egyik főszereplőjét, Mészöly Annát a legjobb színésznek járó szekciódíjjal tüntették ki, majd itthon Junior Prima Díjat kapott.

Miskolcra utaztunk, hogy beszélgessünk az ottani Nemzeti Színház társulatának tagjával, aki beszámolt arról, milyen ott játszani, de beszélgettünk Szimler Bálint filmjéről, a közoktatás sorsáról, és a Rév Marcellel való közös munkáról is.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!