2023.1.9 15:54
Olvasási idő 1:27
Masszi-Rigó Csilla

Zlatan Ibrahimović és Nadia Nadim vérre menő meccsen csaptak össze

Zlatan Ibrahimović és Nadia Nadim vérre menő meccsen csaptak össze
Forrás H&M Move
SPORT DIVAT FOCI NADIA NADIM SPORT SPORTRUHÁZAT ZLATAN IBRAHIMOVIC

Világhírű sportolókkal erősít a H&M Move, a kampányban a világklasszis Nadia Nadim száll versenybe Zlatan Ibrahimović ellen.

A H&M Move leszerződtette a női labdarúgó-legendát, Nadia Nadimot, aki többek között  Zlatan Ibrahimović-csal játszik a H&M új kampányában. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

H&M MOVE (@hm_move) által megosztott bejegyzés

A legfrissebb átigazolási hírek szerint a H&M Move leigazolta a női labdarúgás egyik legjobb játékosát, Nadia Nadimot. Pályafutásának útja egy inspiráló történet, amely akkor kezdődött, amikor gyermekként menekülni kényszerült Afganisztánból. A menekült státuszból nemzetközi futballsztárrá vált, több mint 100 mérkőzést játszott a dán válogatottban, ezenkívül Nadia kilenc nyelven beszél és orvosi diplomát is szerzett.

Nadia ma a Racing Louisville FC profi labdarúgócsapatában játszik az Egyesült Államok Nemzeti Női Labdarúgó Ligájában. Emellett képviselte a Manchester Cityt és a Paris Saint-Germaint is, ahol bajnoki címet nyert. Semmi sem tartja vissza a mozgásban, mivel reméli, hogy a tehetségek következő generációja a nyomdokaiba léphet.


Szeretnék segíteni abban, hogy a gyerekek, különösen a fiatal lányok, kedvet kapjanak a játékhoz. Ezért igazoltam a H&M Move-hoz, mivel személyesen hiszek a küldetésükben

– mondja Nadia Nadim.


Zlatan Ibrahimović labdarúgó-legenda üdvözölte Nadiat a H&M Move csapatában.
Az első meccsén, a H&M Move színeiben, Nadia egy az egy elleni csatában vesz részt Zlatannal, de nem minden az, aminek látszik. A két focista kemény, de szórakoztató versenyben vesz részt, mindketten úgy mozognak, ahogy a világ még soha nem látta őket, az akcióról pedig Guy Mowbray vendég futballkommentátor számol be. Ez a hihetetlen duó testesíti meg a "However You Move” (Bárhogyan is mozogsz) márka szellemiségét, de a végén csak az egyikük kerülhet ki győztesen. Vajon ki lesz az?

Kiemelt tartalom
Sportolókhoz és szurkolókhoz is szóló kollekciót mutatott be a Dorko Sportolókhoz és szurkolókhoz is szóló kollekciót mutatott be a Dorko 2024.4.12 11:40Nadia és Zlatan is a H&M Move új, testre simuló, varrás nélküli kollekciójában látható, amely még erőteljesebbé teszi a megjelenést. Nadia egy kötött struktúrájú, varrás nélküli kezeslábast visel, amely lehetővé teszi számára a könnyed mozgást, míg Zlatan egy varrás nélküli trikóban és egy férfi sportnadrágban jelenik meg.


"Zlatan nagyon szórakoztató volt. Alig várom a visszavágót, és hogy együtt mozgassuk meg az egész világot” – mondta Nadia.


Ezt az érzést Diana Amini is megerősíti, aki az új H&M Move közösségi programot vezeti.

„Izgatottan üdvözöljük Nadiát a küldetésünkben, hogy bemutassuk, milyen sok előnnyel jár a mozgás egyénként, közösségként, vagy csapatként. A mozgás képes egyesíteni az embereket és a közösségeket, valamint lehetőséget teremt váratlan kapcsolatokra és együttműködésekre, mint például Zlatan és Nadia összefogására” – mondta Diana.