ma 2024.9.30 15:19
Olvasási idő 4:14
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: komoly konfliktusra, egy titok megismerésére és a szerelmi élet fellendülésére is számíthatsz

TÁRSADALOM HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, mire figyelj oda a következő napokban a csillagjegyed szerint.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ne vegyél mindent készpénznek, amit mondanak. Lehet, hogy korábban egy jól jövedelmező lehetőséget ajánlottak fel neked, ám próbáld meg nem elbízni magad, ugyanis nem biztos, hogy ez az álommunka összejön. Kíméld meg magad a csalódástól és igyekezz a saját magad jogán kiharcolni jobb pozíciót. Lehet, hogy konfliktusra is számítanod kell a héten, legyen szó egy baráti perpatvarról vagy egy családi drámáról. Igyekezz nem beleavatkozni, hiszen könnyen te kerülhetsz a célkeresztbe.

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Annak ellenére, hogy úgy érezheted, rengeteg teendő nyomja a vállad, egyszerűen nem adod fel. Képtelen vagy csalódást okozni másoknak, pláne a szeretteidnek. Ne hagyd, hogy esetleg egy ismerős vagy egy családtag érzelmileg zsaroljon csak azért, hogy elvégezd helyette a saját feladatát, inkább állj a sarkadra és mondd el neki, hogy érzed magad. Nem kell mindig mindenre igent válaszolnod, tanuld meg, hogy bármikor mondhatsz nemet is. Próbálj meg a munkahelyeden vagy az iskolában nem magánéleti dolgokra koncentrálni, hanem az adott feladatra. Így nem csak sikeresebb leszel abban, amit csinálsz, de koncentrációképességeddel megtanulod kizárni a külvilágot is. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A legtöbb helyzetben képes vagy lazának mutatkozni, ezt a tulajdonságodat a héten se felejtsd el, ugyanis lehet, hogy szükséged lesz rá egy feszültebb helyzetben. Tanuld meg, hogy nem mindig neked van igazad és nem feltétlenül az történik, amit te akarsz. Sokszor azt hiszed, hogy rád nem vonatkoznak a szabályok, ám te is kénytelen vagy betartani azokat, ha elismerést szeretnél. A következő napokban egy kellemetlen beszélgetésre is számíthatsz, ahol felkérdeznek egy korábbi helyzetről, amikor nem megfelelően viselkedtél. Légy őszinte, hiszen csak így tudtok továbblépni a múlton. Lehet, hogy ez az időszak nem a legideálisabb az ismerkedésre, így a potenciális randikat halaszd el a következő hétre. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő időszak számodra egy fejezet lezárásáról szól, így lehetőséged van tiszta lappal indulni. Akár egy sulis projekt, akár párkapcsolati konfliktusról vagy barátságról van szó, most lehetőséged van irányítani a helyzetet. Fontos, hogy találd ki, hogy pontosan mit is szeretnél, és aszerint cselekedj. Hidd el, bárhogy döntesz, az lesz a jó megoldás. Ne aggódj azon, hogy a külvilág mit szól majd hozzá, a lényeg, hogy te elégedett légy a választásoddal. Lehet, hogy szükséged van egy kis én időre, amikor nem kell senki mással foglalkoznod, csakis magadra koncentrálnod. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos a pihenés, hiszen anélkül nem létezik hatékony munkavégzés. Ha nem bírod a munkát vagy a tanulást és folyamatosan fáradtnak érzed magad, itt az idő, hogy lelassíts egy kicsit és engedd meg magadnak, hogy bűntudat nélkül lazíts. Tölts el egy hétvégét vagy néhány délutánt úgy, hogy nem csinálsz az égvilágon semmit, csakis azt, ami jól esik. Hidd el, így sokkal motiváltabb leszel, ahogy könnyebben tudsz felöltődni. A romantikus éned most előtérbe kerül, így ha párkapcsolatban élsz, szervezz egy meghitt randit, ha pedig szingli vagy, most érdemes ismerkedned, hiszen akár egy spontán randi is remek véget érhet, de akár hosszú távú kapcsolatot is kialakíthatsz. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Eljött az idő, hogy kicsit előbújj a komfortzónádból és olyan emberek felé is nyitott légy, akikkel korábban nem álltál volna szóba. Lazíts a saját szabályaidon és ne vegyél mindent olyan szigorúan, hiszen így semmilyen szórakozás nem jut neked. Lehet, hogy a lazaságodnak köszönhetően egy új lehetőség vagy egy új ismeretség alakulhat ki. Ne hagyd, hogy a feszes napi rutinod és az év végéig, teendőkkel betáblázott naptárad irányítson. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mostanában új vetélytársad akadhat, akár munkában, akár az iskolában. Ne akarj neki megfelelni, sem pedig bárki másnak, a lényeg az, hogy saját magaddal jó kapcsolatot ápolj. Nem kell senkinek sem bizonyítanod, hiszen a környezeted is jól tudja, hogy mennyi kivételes adottsággal rendelkezel. Próbálj meg szervezni egy elvonulós programot a héten, legyen az egy ottalvós buli a barátokkal vagy egy kirándulás a közeli erdőben. a lényeg, hogy kicsit felszabadulj és elengedd a görcseidet és a stresszt, ami egy ideje már nagyon nyomaszt. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Vágj bele abba a dologba, amibe eddig nem mertél, csak álmodoztál. Ha attól félsz, hogy nem vagy elég jó, sosem tudod meg, hogy valójában mennyire vagy tehetséges. Állj ki saját magadért és az álmaidért és végre vidd véghez a céljaidat, amit kitűztél magad elé. Ne aggódj, hogy mit gondol a környezeted, hiszen úgyis támogatnak, bármit is csinálj. Próbálj meg nem lekezelően bánni a barátaiddal, hiszen ez egy idő után csak azt eredményezi, hogy már nem akarnak veled barátkozni. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos, hogy a következő napokban odafigyelj a költéseidre és ne pazarolj. Igyekezz megfogni a pénzt és spórolni, hiszen lehet, hogy hirtelen nagyobb összegre lesz szükséged. Lehet, hogy meg akarsz szabadulni akár egy kapcsolatodtól akár egy barátodtól, hiszen úgy érzed, már nem ad számodra semmilyen örömöt, sőt, csak az energiáidat szívja. Légy gyengéd, ám határozott és ne hagyd, hogy visszatáncoljon az illető a mindennapjaidba. Dobd le magadról ezt a terhet és tépd le a ragtapaszt. Ha sikerül, hamar találkozol valakivel, aki sokkal jobban passzol hozzád.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem kérheted számon senkitől, amiért nem a te tanácsaid alapján cselekedett. Az összes csillagjegy közül te vagy a legérzelmesebb, így egyrészt szuper tanácsokat tudsz adni, másrészt pedig hajlamos vagy magadra venni, ha az adott személy nem követi. Be kell látnod, hogy mindenki csak a saját kárán tanul, így azon kívül, hogy megosztod a véleményed, már semmit nem tehetsz. Pozitív dolgok történnek veled a héten, kibékülhetsz valakivel, akivel egy ideje már nem ápolsz jó viszonyt, valamint az is lehet, hogy plusz pénz üti a markod. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ne aggódj amiatt, hogy mit gondolnak rólad mások, hiszen te sosem fogsz beilleni a nagy egészbe. Mindig különc leszel, hiszen egyedülálló gondolatokkal és véleménnyel rendelkezel, amit nem szabad sohasem a véka alá rejtened. Ne dolgozz túl sokat, hiszen te is megérdemled a pihenést még akkor is, ha úgy érzed, nem teheted meg. Hamarosan beérik a munkád gyümölcse, így számíthatsz arra, hogy megbecsülnek a környezetedben és elismerik az eddigi munkádat. A szerelmi életed szárnyalni kezd, ha kapcsolatban vagy, remek időszak vár rátok, ha pedig szingli vagy, most végre olyan emberekkel ismerkedhetsz, akik igazán megértenek téged és hozzád valók. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szuper lehetőségekre számíthatsz a következő napokban, hiszen hirtelen plusz pénzt szerzel, így azt felhasználhatod olyan dolgokra, amelyek még jövedelmezőbbé válnak. Most lehetőséged lesz fátylat emelni a múltra egy olyan konfliktussal kapcsolatban, amit egy ideje nem tudsz hová tenni. Szerencsére ez nem okozza a kapcsolatotok végét sőt, igazából tiszta lapot ad. Igyekezz megadni a lehetőséget a másik félnek is, hogy bizonyíthasson, hiszen ha mindig előre elkönyveled a helyzetet, mindig csalódás ér. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!