ma 2024.9.27 13:18
Olvasási idő 0:26
Kovács M. Dávid

Kizárólag streamingen közvetíti a Bajnokok Ligája mérkőzéseit az RTL

SPORT BAJNOKOK LIGÁJA LABDARÚGÁS MÉDIA RTL STREAMING

A következő hónaptól exkluzív tartalom lesz az élő közvetítésekből: kizárólag az RTL+ Premium előfizetői nézhetik élőben az európai csúcsfoci mérkőzéseit.

Októbertől kizárólag az RTL+ Premium felületén lesznek elérhetők a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és a Konferencia Liga RTL-es élő közvetítései – jelentette be pénteki sajtóközleményében az RTL Magyarország.

„Az első játékhét tapasztalati azt mutatják, hogy jelentős érdeklődést és nézőszámot generáltak a közvetítések az RTL streamingplatformján. [...] Az RTL Három ezzel elköszön az élő futballközvetítésektől, de a Focipéntek című magazinműsor és az Európa-liga összefoglalók továbbra is ott lesznek láthatóak“ – írják a közleményben.

A Bajnokok Ligája trófeája 2024. augusztus 28-án a monacói Grimaldi Forumban.
A Bajnokok Ligája trófeája 2024. augusztus 28-án a monacói Grimaldi Forumban. Forrás Claudio Lavenia / UEFA / Getty Images

Az RTL+ Premium havi előfizetési díja 2990, az éves 23 920 forint, ezért cserébe az élő közvetítések és az összefoglalók mellett a szezonban 32 saját gyártású magazinműsor is látható lesz az RTL streamingplatformján, amely kiegészül 59, az UEFA által készített háttérműsorral is.