ma 2024.9.24 12:53
Olvasási idő 0:30
Masszi-Rigó Csilla

A Saltburn rendezője Margot Robbie-val és Jacob Elordival forgatja újra az Üvöltő szeleket

FILMEK + SOROZATOK SALTBURN

Emily Brontë regényéből már számos filmes és tévés adaptáció született, Ralph Fiennes, Tom Hardy és Juliette Binoche után Jacob Elordival és Margot Robbie-val jöhet az újabb verzió.

Újabb Üvöltő szelek filmadaptáció érkezik Emerald Fennell rendezésében – derül ki a Deadline cikkéből. Emily Brontë 1847-ben kiadott regénye Heathcliff és Catherine Earnshaw különös, évtizedeket átfogó történetét mutatja be,melyet az elmúlt időkben számos stúdió dolgozott fel nagyjátékfilm vagy sorozat formájában. Fennell változatában Heathcliff szerepébe Jacob Elordi, Catherine bőrébe pedig Margot Robbie bújik majd, a forgatások 2025-ben kezdődhetnek el. 

Fennell nemcsak rendezőként, forgatókönyvíróként és producerként is jegyzi majd a filmet, melyben egyik színésszel sem először dolgozik együtt. Elordival korábban a Saltburn című drámát forgatták közösen, míg Robbie-val már a Barbie forgatásán is együtt álltak kamera elé. 

margot robbie jacob elordi emerald fennel uvolto szelek film
Forrás Steve Granitz/ Filmmagic (Getty Images)

Az éppen várandós Margot Robbie-t a dél-koreai rendező, Kogonada A Big Bold Beautiful Journey című filmjében láthatjuk majd májusban, Jacob Elordival pedig Justin Kurzell The Narrow Road to the Deep North című filmjében találkozhatunk legközelebb.