2024.9.6 14:31
Olvasási idő 0:44

Közvetlen buszjáratot indítanak Budapestről az ausztriai Parndorf Outletbe

UTAZÁS AUSZTRIA OUTLET PARNDORF OUTLET

A Designer Outlet Parndorf bejelentette shuttle szolgáltatását, amivel lehetőséget biztosít a magyar vásárlóknak, hogy megfizethető áron és egyszerűbben jussanak el a megengedhető luxusdivat osztrák központjába.

Magyarországról is egyre többen járnak át az osztrák határon, hogy a Designer Outlet Parndorfban vásároljanak ruhákat és kiegészítőket maguknak. Az igényt felismerve a Designer Outlet Parndorf úgy döntött, hogy szeptember végétől minden pénteken közvetlen buszjáratot indít Budapest belvárosából az osztrák bevásárlóközpontba – írják a szerkesztőségünknek megküldött közleményben.

A szolgáltatás két hét múlva, szeptember 20-án debütál, egy 20 fős busz indul reggel 9:00-kor a budapesti Báthory utcából. Az utasoknak 5 órájuk lesz vásárlásra, majd a járat délután 16:30-kor indul vissza Budapestre. A szolgáltatás díja 29 euro, azaz kb. 11 500 forint.

Mi a Designer Outlet Parndorf?

A mintegy 160 designer márkának otthont adó parndorfi bevásárlókomplexumban outlet áron, azaz az eredeti árnál akár 70 százalékkal kedvezőbben is lehet vásárolni. A különböző árkategóriájú étkezési lehetőségek mellett gyermekmegőrzője is van.

A közlemény szerint a Designer Outlet Parndorf az elmúlt üzleti évben megújította és bővítette kínálatát: 20 új márkabolt, átalakított üzletek és pop-up boltok nyitottak meg, összesen 3700 négyzetméteren.

Parndorf Outlet
Forrás Daniel Bointner

Egyre több a magyar vásárló

Tavaly Magyarországról 27, Szlovákiából 22 százalékos növekedést könyvelhetett el a Designer Outlet. Ma már minden hatodik vásárló magyar, 2024 első felében a tavalyihoz képest is 12 százalékos volt a növekedés.