2024.9.4 9:44
Olvasási idő 1:02
Szécsi Krisztián

Lady Gaga a velencei filmfesztiválról jelentette be, hogy mikor érkezik az új lemez első dala

ZENE FILMFESZTIVÁL JOKER LADY GAGA OLASZORSZÁG VELENCE

Lady Gaga a "Joker: Kétszemélyes téboly" című film premierje miatt tartózkodik Olaszországban, ahonnan a menetrendjét is megosztotta a rajongóival. Októberben érkezik az "LG7" című album első single-je.

Lady Gaga jelenleg Velencében tartózkodik, ahol a Nemzetközi Filmfesztivál keretein belül mutatják be Joaquin Phoenixszel közös Joker: Kétszemélyes téboly című filmjét.

A szerda esti premier előtt Gaga a közösségimédia-oldalain osztotta meg követőivel az előtte álló időszak menetrendjét, a rövid lista végén pedig igazi örömhír fogadta azokat, akik elsősorban a zenéje miatt kedvelik az előadót: októberben érkezik a régóta várt hetedik Lady Gaga-album felvezető dala.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

A Velencei Nemzetközi Filmfesztivál menetrendje Madame Lady Gaga számára:
Szeptember 3, kedd: Vacsora a Warner Bros.-szal
Szeptember 4, szerda: Joker: Kétszemélyes téboly világpremierje, sajtókonferencia (18:30-kor vörös szőnyeg)
Szeptember 5, csütörtök: Európai sajtószemle

Fontos dátumok: 
Október 4: A Joker: Kétszemélyes téboly mozikba kerül
Október XX: Az első dal az LG7-ről

Idén márciusban a holland származású youtuber, Nikkie Tutorials egy live streamben készített interjút Gagával, amiben az énekesnő az új lemezről azt mondta: „Olyan gyorsan dolgozom, amilyen gyorsan csak tudok, de azt elmondhatom, hogy nagyon inspirálva érzem most magam, és rendkívül izgatott vagyok, hogy megmutassak mindent a rajongóknak.“

A párizsi olimpia megnyitója után Lady Gaga maga mutatott meg két rövid részletet a hotelje előtt a rajongóknak, ahol a kis szeánszt követően csak annyit mondott az utcán ácsorgóknak: „A többire még várnotok kell.“ És várniuk is kell, még bő félévet, hiszen a Vogue legújabb interjújából kiderült, hogy az énekesnő jövő év elején, egészen pontosan 2025. februárjában tervezi kiadni hetedik albumát.

Kiemelt tartalom
Lady Gaga elviszi a show-t Párizsban: új dalait mutogatta az utcán, az eljegyzéséről is elszólta magát Lady Gaga elviszi a show-t Párizsban: új dalait mutogatta az utcán, az eljegyzéséről is elszólta magát 2024.7.30 13:45

Lady Gaga 2020-ban az utolsó, Chromatica című stúdióalbumán a dance-pop és a house világához tért vissza, amit egy évvel később a Dawn of Chromatica remixalbum követett. Az énekesnő legutóbb Bruno Marszal dobbantott nagyot Die With A Smile című közös balladájukkal, ami azonnal letarolta a zenei listákat.