2024.8.29 9:49
Olvasási idő 0:42
Krajnyák Petra

Pápai Joci után újabb celeb szállt ki a Sztárboxból

ARCOK SZTÁRBOX SZTÁROK YOUTUBE YOUTUBER

Henry Kettner teljesen egészségesen kezdte meg hat hónappal ezelőtt az intenzív edzést. Ez idő alatt nem szenvedett el komoly sérülést, azonban egy héttel ezelőtt erős fájdalmat érzett a bal vállában.

„Ember tervez, isten végez. Talán ezzel a mondattal tudnám elkezdeni a mai videót, ami életem eddig lehető leglehangolóbb videója“ – kezdte el Henry Kettner legújabb videóját, melyben bejelentette, hogy lesérült, így mégsem tud versenyezni az idei Sztárboxban.

Elmondása szerint az RTL átfogó orvosi vizsgálatra kötelezett valamennyi versenyzőt, így őt is. Teljesen egészségesen kezdte meg hat hónappal ezelőtt az intenzív edzést, ez idő alatt nem szenvedett el komoly sérülést, azonban 1 héttel ezelőtt erős fájdalmat érzett a bal vállában.

A pihentetés mellett döntöttünk. (...) Viszont nem múlt a fájdalom, még úgy sem, hogy semmit nem csináltam. Sőt, nemhogy nem múlt, hanem rosszabbodott. (...) Elmentem lökésterápiára, gyógymasszőrhöz, köpölyöztetni, MRI-re, ultrahangra

– számolt be a youtuber.

Végül azt tanácsolta neki az egyik szakember, hogy menjen el egy gerinc MRI-re, mert lehet máshol van a probléma gyökere. A vizsgálat során pedig kiderült, hogy három csigolyáján is sérve van, ebben az állapotban pedig semmiképpen sem szállhat ringbe a férfi nehézsúly kategóriában.

Pápai Joci még augusztus elején adta fel a versenyt, ugyancsak egészségügyi okokból. Az énekes a férfi középsúly kategóriában indult volna, mielőtt kiderült, hogy teljes szakadás van a vállában.