2024.8.26 13:05
Olvasási idő 3:58
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: randik, kapcsolati bonyodalmak és izgalmas lehetőségek várnak rád

Heti horoszkóp: randik, kapcsolati bonyodalmak és izgalmas lehetőségek várnak rád
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, mire érdemes odafigyelned ezen a héten a horoszkópod szerint!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Végre visszatér az egyensúly a hétköznapjaidba, amelyet az elmúlt időszakban káosz váltott fel. Nem kell aggódnod, ugyanis azok a frusztrációk, melyek a mindennapi teendőkkel kapcsolatosan gyötörtek, végre elmúlnak, újra a megszokott kerékvágásban és napirend szerint halad majd az életed. Ennek örömére sokkal produktívabb és kreatívabb leszel, mint korábban. Ha vitatkozol valakivel, ahelyett, hogy az igazad sulykolnád, próbáld meg azzal kezdeni a mondatodat: „úgy érzem, hogy“. Hidd el, a másik fél is értékelni fogja. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy mostanában kicsit unalmassá váltak a mindennapjaid és nem igazán volt lehetőséged kiszállni a mókuskerékből sem. Mindez a múlté lesz, ugyanis a héten rengeteg ajtó nyílik meg előtted különféle lehetőségekkel, csak az lesz a feladatod, hogy válassz, milyen irányba szeretnél haladni. Elérkezik majd a megfelelő alkalom, hogy elkezd megvalósítani azt a célt, amit már régóta dédelgetsz, legyen az egy képzés, egy tanfolyam vagy bármilyen projekt. A legfontosabb, hogy a rád jellemző száz százalékos odaadással állj neki!

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Elfoglalt vagy mostanában, ennek ellenére mindig, mindenkire jut időd, kivéve saját magadra. Ne halogasd az énidőt, hiszen ahhoz, hogy megfelelően el tudd végezni a feladataidat és produktív legyél, elengedhetetlen, hogy időt szánj a jól megérdemelt pihenésre is. Engedd meg magadnak, hogy bűntudat nélkül lazíts és ne gondolj semmilyen elintézendő teendőre, csakis arra, hogy kikapcsold kicsit a gondolataid. Használd ki a nyár utolsó hetét és élvezd ki a napsütést, szervezz programot a szeretteiddel a szabadban. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Próbálj meg kicsit több energiát fektetni azokba az emberi kapcsolataidba, melyekre nem feltétlenül gondolsz nap mint nap. Lehet, hogy egy kollegáddal vagy iskolatársaddal remekül kijönnétek, de ezt csak akkor tudod meg, ha nyitottabb vagy a környezeted felé. A héten igyekezz minél többet beszélgetni az ismerőseiddel is, hátha kicsit közelebb kerültök egymáshoz. Sose lehet tudni, még az is megtörténhet, hogy rokonlelkekre találsz. Ha már hosszabb ideje flörtölsz a kiszemelteddel, de ennél tovább nem haladt a dolog, közelíts felé te, hogy kiderüljön, van-e köztetek több a szikránál. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Légy még türelemmel, kedves Oroszlán, hiszen nem mindig valósul meg rögtön az, amit kitaláltál. Próbálj meg minél több kutatást végezni az adott témában és készülj fel alaposan a buktatókra, mielőtt nekivágsz bárminek, legyen az egy projekt, utazás, program, de akár még egy nagyobb beruházás is. A héten akár még nagyobb összeg is ütheti a markod, ha pedig korábban sikerült félretenned egy kisebb összeget, most majd megköszönöd magadnak, hiszen lehetőséged lesz jó célra fordítani a pénzt.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehetséges, hogy a következő napokban ki kell lépned a komfortzónádból, aminek elsőre nem fogsz örülni, később pedig már hálás leszel annak a személynek, aki miatt megtetted a nagy lépést. Emlékezz mindig a pillanatra, hogy képes vagy bármit elérni, csak a megfelelő akaraterő és hozzáállás szükséges. Határozott és céltudatos vagy, így nem állhat előtted semmilyen akadály, a héten is sikerül egy kicsit jobban megismerned magad egy váratlan eseménynek köszönhetően. Törd meg a napi rutinod és iktass be egy spontán programot a hét valamelyik napján, akár egyedül, akár a barátaid társaságában.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten úgy érezheted, hogy minden valóra válhat, amit csak kívánsz. Ez így is van, nincs szükséged semmi másra, csak a kitartásodra és munkamorálodra, melyet a környezetedben mindenki irigyel. Általában te vagy az, aki megoldja a nehéz helyzeteket és mindig van valamilyen ötlete azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne egyről a kettőre jutni. Használd ki ezeket az adottságaidat, hogy ne csak másokat, hanem magadat is előrébb juttasd a ranglétrán, hiszen kiváló vezető válik belőled, ha elhatározod magad. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Hanyagold a közösségi médiát és próbálj meg személyesen kialakítani szorosabb kapcsolatot a környezeteddel, hiszen annak ellenére, hogy szinte minden nap chatelsz emberekkel, még nem helyettesíted a személyes találkozást. Igyekezz minél többet kimozdulni otthonról, hiszen a nyár utolsó napjain nem érdemes bezárkóznod, ahogy sokkal több energiát és kreativitást szívhatsz magadba a szabadban, emberek között. Legyen az természetközeli helyszín vagy egy zsúfolt, belvárosi program, a lényeg, hogy minél több inger érjen.

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ne csüggedj, ha olyan feladatot kaptál, amely nem igazán szólít meg, hiszen a kvalitásaid akkor mutatkoznak meg legjobban, ha egy közepesen izgalmas projektből is ki tudod hozni a maximumot. Lehet, hogy még tanulsz is a folyamat során, hiszen egyáltalán nem árt néha unalmas dolgokkal foglalkozni, már csak azért is, hogy jobban értékeljük a jó dolgokat. Kreatív vagy, ezt most mindenképpen a javadra tudod fordítani és ha ügyes vagy, akár még előrébb is juthatsz a ranglétrán. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten a bolygók állása miatt nehezedre eshet a koncentráció, ám ez ne szegje kedved attól, hogy minél jobban akarj teljesíteni. Mindenki hibázik, így nem dől össze a világ, ha te is elvétesz egy-két apróbb hibát. Sőt, ezekből csak tanulni fogsz. Tölts minél több időt pihenéssel, hogy átvészeld a hét legnehezebb napjait, de ha aktívan szeretsz relaxálni, túrázz egyet a barátaiddal a környező vidékeken. Hidd el, sokat segít, hogy kicsit kiszellőzteted a fejed, hogy aztán újult erővel állj neki a mindennapi teendőknek, munkának. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten szükséged lesz arra, hogy kicsit felrázd a mindennapjaidat és kicsit kilépj a megszokott mindennapjaidból. Ha kapcsolatban élsz, most lehetőségetek lesz valami új, izgalmas program kipróbálására, ami akár még közelebb is hozhat egymáshoz. Ha pedig nem vagy kapcsolatban, de van valaki a láthatáron, most ideális az időzítés, hogy kicsit több időt töltsetek együtt, hiszen akár még komollyá is fordulhat. Próbálj ki olyan dolgokat, amiket eddig nem tettél és légy spontán, ugorj be egy mozira a nap közepén, vagy menj el túrázni egyedül a közelbe, a lényeg, hogy a megszokottól eltérő ingerek érjenek. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A kapcsolati problémáid most megoldódni látszanak, hiszen úgy tűnik, mindketten igyekeztek megérteni a másik felet és ahelyett, hogy a saját igazatokat próbálnátok lenyomni egymás torkán, a közös megoldás felé haladtok. Ez egy jó irány lehet, hogy legközelebb is ilyen nyugodtan és értelmesen kezeljetek egy konfliktust. Szingliként most több vasat is tarthatsz a tűzben, ami elsőre izgalmasnak tűnik, később azonban már olyan érzelmi hullámvasútba keveredhetsz, amely elködösítheti az éleslátásod. Próbáld meg nem elsietni a dolgokat, szépen lassan haladva úgyis minden elrendeződik magától.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!