2024.8.20 11:46
Olvasási idő 0:40
Masszi-Rigó Csilla

Híres énekesnő rabolhatta el Paul Mescal szívét

ARCOK PAUL MESCAL

Paul Mescal és Gracie Abrams London utcáin sétáltak kézenfogva, a beszámolók szerint több csók is elcsattant a két híresség között.

Paul Mescalra rátalált a szerelem, ezúttal pedig már nem csak szóbeszéd, hogy a 28 éves színész párja az énekesnő Gracie Abrams (a rendező J. J. Abrams lánya). A párost London utcáin fotózták le kéz a kézben, a szemtanúk szerint pedig még néhány csók is elcsattant kettejük között. 

A két híresség kapcsolatáról júniusban kezdett cikkezni az angol sajtó, mindeddig azonban nem vállalták fel kapcsolatukat még annak ellenére sem, hogy a múlt hónapban együtt látták őket vásárolni a híres Bond Streeten. Az akkor beszámolók szerint Mescal és Abrams nem feltűnősködtek, látszólag nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, ugyanakkor külön-külön távoztak a helyszínről. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

curators of pop culture (@deuxmoi) által megosztott bejegyzés

Paul Mescal magánéletéről nem lehet sokat tudni, a férfi 2022-ig alkotott egy pár a szintén énekes Phoebe Bridgersszel, nemrég pedig Natalie Portmannel hozták őt hírbe. Mescal következő filmje, a Gladiátor második része novemberben debütál a mozikban, sokak szerint pedig ez lesz az a film, amely végérvényesen felteszi a legfelkapottabb hollywoodi színészek listájára az ír művészt.