2024.8.12 13:02
Olvasási idő 1:11
Maier Péter

Főhajtás a legendás Hannah Montana előtt: Miley Cyrus lett a legfiatalabb Disney-legenda

ARCOK DISNEY MILEY CYRUS SOROZATOK

Az énekesnő a Disney vasárnapi eseményén mondott érzelmes köszönetet a sorozatkarakternek, aki felrakta őt a térképre.

Vasárnap este a valaha volt legfiatalabb Disney-legendaként tüntették ki Miley Cyrust, aki arra is kihasználta az alkalmat, hogy legendás sorozatkarakterét, Hannah Montanát éltesse – írja a Hollywood Reporter.

A Disney D23 című, anaheimi rendezvényén az énekesnő egyike volt annak a 14 díjazottnak, akiket a médiaóriás örökségére gyakorolt hatásukért a hétvégén elismertek. Cyrus 2006 és 2011 között négy évadon át játszott főszerepet a Disney Channel Hannah Montana című sikersorozatában. A vasárnapi eseményen színpadra is lépett, hogy Lainey Wilsonnal közösen előadja a Best of Both Worlds című, áttörést hozó dalát.

„Fixen sírni fogok“ – kezdte a 31 éves Cyrus, majd bevallotta, hogy két beszédet is írt az estére. „Egy hosszút arra az esetre, ha tudok olyan badass lenni, amilyennek kellene, és egy rövidet arra az esetre, ha esetleg megijedek.“

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Disney D23 (@disneyd23) által megosztott bejegyzés

Felidézte: 2005-ben úgy került a Disney-hez, hogy a vállalatnak az volt a célja, hogy teljesen újragondolja a működését. „Nagy volt a zsongás abban a burbanki Disney-irodában, ahol állítólag mindannyiunkat, Disney-gyerekeket létrehoztak. Engem biztosan nem egy laborban hoztak létre, és ha igen, akkor biztos volt egy hiba a rendszerben, ami miatt valahol 2013 és 2016 között meghibásodtam“ – viccelődött a botrányaira utalva.

Egy kicsit minden megváltozott azóta, de közben nem változott semmi. Még mindig büszkén állok itt azért, mert Hannah Montana voltam, hiszen sok mindenben ő nevelte ki Miley-t. Ezt a díjat Hannah-nak és minden csodálatos, hűséges rajongójának ajánlom, és mindenkinek, aki segített valóra váltani az álmomat. Hogy magát a legendát idézzem, ez az élet

– zárta beszédét a This Is The Life című Hannah Montana-dalra utalva.

A Disney-legendák díját 1987-ben alapították, 2024-ben Miley Cyrus mellett Colleen Atwoodot, Angela Bassettet, Martha Blandinget, James L. Brooksot, James Cameront, Jamie Lee Curtist, Steve Ditkót, Harrison Fordot, Mark Hennt, Frank Ozt, Kelly Ripát, Joe Rohde-ot és John Williamst tüntették ki.