2024.8.6 9:07
Olvasási idő 1:29
Kovács M. Dávid

Anastacia a Balatonnál fagyizott, de azt hitte, Budapesten van

ZENE ANASTACIA BALATON FAGYLALT

A Paloznaki Jazzpikniken adott koncertje előtt Anastacia videón jelentkezett be a Balaton partjáról, amit a magyar fővárosnak hitt. Pár nappal a koncert után két fellépését is lemondta, orvosai szerint pihennie kell.

A Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője, Anastacia augusztus 1-jén, múlt csütörtökön, lépett fel a Balaton-parti településen, ám a hazai közönségnek adott koncertje előtt egy balatonfüredi fagylaltozót is felkeresett, derült ki a Veol.hu cikkéből.

A KESMA-birodalom Veszprém megyei hírportálja a fagyizó tulajdonosát, Márton Sándort is elérte, aki még azt is elárulta, hogy az amerikai énekesnő egy bazsalikomos málna és egy citromos fagylaltot kért – utóbbira Anastacia később egyébként lime-ként hivatkozott.

Anastacia amerikai énekesnő koncertje a 12. Paloznaki Jazzpiknik első napján, 2024. augusztus 1-jén.
Anastacia a Paloznaki Jazzpiknik első napján, 2024. augusztus 1-jén. Forrás Mohai Balázs / MTI

Ahogy az Anastacia közösségimédia-oldalain megjelent videóból kiderül, a Paid My Dues, az I'm Outta Love vagy a Left Outside Alone című slágerek előadója még egy gyanútlan sofőrt és annak utasait is megkínálta a fagylaltokkal.

A felvétel elején Anastacia viszont arról beszél, hogy éppen Budapesten sétálgat, ahol egy kis jégkrémre vadászik, majd nyomban belekezd az „I scream, you scream, we all scream for ice cream“ dalocskába – miközben jól láthatóan nem a fővárosban van.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Anastacia (@anastaciamusic) által megosztott bejegyzés

Két koncert már biztosan elmarad

Anastacia a magyarországi tartózkodása után, hétfő este egyébként két spanyolországi fellépését is lemondta: augusztus 6-án, kedden, Mallorcán, augusztus 8-án, csütörtökön, pedig a katalóniai Gironában lépett volna fel.

Kiemelt tartalom
Bar Lola: Budapesten kaphatunk egy falatot egy már bezárt, de rajongott balatonfüredi étterem ízeiből Bar Lola: Budapesten kaphatunk egy falatot egy már bezárt, de rajongott balatonfüredi étterem ízeiből 2024.6.22 10:15

Az erről szóló poszt szerint Anastacia orvosi utasításra döntött a koncertek elhalasztása mellett. „Nagyon vártam ezeket a fellépéseket, de azt tanácsolták, hogy pihenjek és regenerálódjak“ – írta.

A turné augusztus 10-én, szombaton, Dániában folytatódik.

Anastacia: Ez csak klimax, nincs agydaganatom

Anastacia a paloznaki koncertjén a színpadról jelentette be az idei olimpia első magyar aranyát a közönségnek, illetve Kós Hubertnek is gratulált. A magyarországi koncerten egyébként egy Guns N’ Roses-számot és egy Toten Hosen-dalt is elénekelt.

A koncert előtt a menopauzájáról is nyíltan beszélt a Fókusznak: „Teljesen benne vagyok a menopauzában, ami egyáltalán nem izgalmas, de sokat beszélek erről negyvenes nőkkel, hogy ne várjanak addig, amíg én, amikor is azt hittem, hogy valami agyi problémám van, daganat, és kétségbeestem, hogy mi történik most.

Semmi, ez csak a klimax! Hú, oké, akkor nincs agydaganatom…

A menopauza tabutéma, de szerintem erről is kell beszélni, pont úgy, ahogy korábban a mellrákomról beszéltem, pedig mindenki azt mondta, ne tegyem“ – mondta az énekesnő, aki 2003-ban tudta meg, hogy rosszindulatú daganat van az egyik mellében. Akkor ugyan legyőzte a betegséget, mellrákja azonban tíz év múlva kiújult, ezért a masztektómia (emlőeltávolítás) mellett döntött.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Anastacia (@anastaciamusic) által megosztott bejegyzés