2024.7.25 9:26
Olvasási idő 2:05
Szöllősi Anna

Azahriah kiosztotta Majkát, amire a rapper is reagált: „Mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék”

ARCOK AZAHRIAH BEEF MAJKA PUZSÉR RÓBERT

Múlt hét pénteken Ábrahám Róbert felpofozta Puzsért, Majka beszólt Puzsérnak, Azahriah beszólt Majkának, Majka visszaszólt Azahriának, és még mindig csak csütörtök van.

Mi is beszámoltunk Ábrahám Róbert és Puzsér Róbert online konfliktusáról, ami végül odáig fajult, hogy a kormányközeli influenszer péntek este megütötte a médiaszemélyiséget, ezért szombat hajnalban súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt állították elő a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra. Az ügyet Majka egy Facebook-posztban kommentálta, amiben arról írt: az interneten mindenhol arról van szó, hogy a verbális agresszió komolyabb károkat tud okozni, mint a fizikai, és ezzel ő is egyetért.

„Mégis azt olvasom most, hogy az Ábrahám Robit vették őrizetbe és rabosították, mert lepofozta Puzsért, aki egyébként őt előtte sokszor verbálisan bántalmazta. És nemcsak őt! A fél országot...“ – írta a rapper. Ezután a poszt egy későbbi pontján megjegyezte:

Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos...

A diskurzusba Azahriah is becsatlakozott, aki 24 óráig elérhető Insta-történetében minősítette Majkát. „Nem érti, hogy az a kültelki viselkedés, amivel Ábrahám reagált erre, húzza alá a legjobban, hogy a NER propagandistái messze nem egy új értelmiséghez tartoznak. Csupán felépített bábuk ők, akik az előre megírt narratívát szajkózzák unos untalan, és amivel elég komoly morális válságba taszították az országot“ – írta.

A tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket megvédi, gyakorlatilag megerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét. Bár ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig a helyezkedésben és az érdekei pénzre váltásában volt tehetsége. És ha mással nem is, ezzel tökéletesen illeszkedik a NER-hez és amit képviselnek.


„És ha mindezt tényleg nem látja és nem is érti, az már igazán nem Puzsért minősíti…“ – olvasható az Azahriah által közzétett szövegben.

Majka: Szarok Ábrahámra, szarok Puzsérra, szarok a NER-re

Azahriah szavaira néhány órával később reagált Majka is, aki lefagyva állt a nyilatkozat előtt – szemlézte a 24.hu. A rapper szerint ő volt az első, aki megvédte Azahriah-t a Toi Toi vécés balhéja után, és később is mindig elismerően nyilatkozott róla. Hozzátette: a gyerekei is óriási Azahriah-rajongók, ezért otthon sokat hallgatják a számait, voltak koncertjein, közös képük is van vele.

Kiemelt tartalom
Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma, Krúbi és a többiek: mit kezd a politika az újgenerációs előadókkal? Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma, Krúbi és a többiek: mit kezd a politika az újgenerációs előadókkal? 2024.5.26 12:30

„Egyáltalán nem kell viszontszeretni valakit, mégis rettentő rosszul esik, hogy az előbb említetteket abszolút figyelmen kívül hagyva úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék, aki elmondása szerint csak helyezkedésben, és a saját érdekei pénzre váltásában lenne jó. Azért azt halkan kérdezem meg, mivel léptünk már fel ezerszer együtt egy helyen, tényleg úgy tűnt, mintha a karrierem ebből állna?“ – írta, megjegyezve: a legnagyobb talány számára, hogy hogyan került a képbe a NER.

A következmények nélküli, gátlástalan pocskondiázásról írtam, hogy az bizony nagyon nincs rendben. Pont szarok Ábrahámra, az Ábrahám-félékre, pont szarok Puzsérra, és pont szarok a NER-re. A tököm tele a propaganda mantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással.


Majka a posztban kikérte magának, hogy az elmúlt 22 év sikereit és telt házas bulijait a helyezkedésének köszönhetné. „22 éve tolom a szekeret, és ez idő alatt jöttek mentek a pártok, miniszterek, miniszterelnökök. Pont ezt a 22 évet kívánom neked is. Sok időt tölts majd el fent a csúcson, minden maradjon úgy, ahogy eddig volt.“

A rapper-médiaszemélyiség a posztot ezután úgy zárja: „És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam“.