2024.7.22 14:36
Olvasási idő 1:19
Maier Péter

Puzsér Róbert hangfelvételt tett közzé arról, ahogy Ábrahám Róbert arcon ütötte

ARCOK BÁNTALMAZÁS PUZSÉR RÓBERT

„Robi, Robi, Robi, ne legyél negatív“ – mondja a felvételen a Pesti Srácok újságírója, miután lekever egyet a megmondóembernek.

Az utóbbi időszakban nehéz volt elkerülni Ábrahám Róbert és Puzsér Róbert online konfliktusát, ami végül odáig fajult, hogy a kormányközeli influenszer péntek este megütötte médiaszemélyiséget, ezért szombat hajnalban súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt állították elő a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra.


A bántalmazást Ábrahám egy azóta törölt Facebook-posztban ismerte be: „Teljesen emberi módon próbáltam neki elmagyarázni, hogy bár nem beszéltem erről sehol, de egy hete vesztettük el a kis babánkat, és ebben az állapotban kell a a családomnak és a gyerekeimnek az ő mocskolódást olvasnia. A legkisebb emberi reakciót sem mutatta.”

Közben oldalra fordulva láttam, hogy a kis barátja továbbra is veszi, és arra kértem, hogy ne játssza magát tovább a kamerának, hanem vagy üljünk be az autóba, vagy keressünk egy helyet, de ne csináljon jelenetet. Ekkor még inkább a kamerának játszva el akart viharzani – hiszen a felvétel már meg volt, hogy ő feszengve odaállt –, én pedig a keze után nyúltam, hogy azért hadd mondjam már végig, amit elkezdtem. És ekkor a meglökte a kezemet, amire reflexszerűen felpofoztam, ő pedig sikítani kezdett. Majd elszaladt a rendőrségre.

Puzsér Róbert később a Telexnek azt nyilatkozta: Ábrahám a forgalommal szemben parkolt be az egyirányú Tűzoltó utcába, majd arra kérte, üljön be a fekete Mercedesébe, ő azonban nem akart. „Természetesen nem szálltam be, ezért sértegetni meg ráncigálni kezdett, azt magyarázta nekem, hogy »a gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk buzi«, aztán ököllel pofán csapott” – mondta a portálnak.

Kiemelt tartalom
A zaklatás lélektana: miért és hogyan lesz valakiből megszállott “stalker”? A zaklatás lélektana: miért és hogyan lesz valakiből megszállott “stalker”? 2024.6.6 17:07

Puzsér azt állította, az ütést nem viszonozta, viszont amikor Ábrahám elengedte a karját, elindult, hogy feljelentést tegyen a rendőrségen. Hozzátette: azt fontolgatja, hogy a rendőrségi eljárás lezárta után távoltartási végzést kérjen Ábrahám Róbert ellen a bíróságtól. Később úgy döntött, hogy az esetről készült hangfelvétellel reagál a hírekre, amit hétfő délelőtt feliratozva osztott meg a YouTube-csatornáján.

A hangfelvételen hallható, ahogy Ábrahám számonkéri Puzsért az interneten leírtak miatt. „Egy hete halt meg a fiam. Egy hete. A gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk buzi. Nem érted, hogy túlmentél minden határon?“ – fogalmaz a pofon után, majd folytatódik a szócsata.

A hangfelvételt itt lehet meghallgatni: