2024.7.19 12:09
Olvasási idő 0:38
Maier Péter

Playback Péntek: Childish Gambino és a Glass Animals a hét megjelenései között

Playback Péntek: Childish Gambino és a Glass Animals a hét megjelenései között
Forrás Refresher Magyarország / Getty Images
ZENE CHILDISH GAMBINO GLASS ANIMALS MAGYAR ZENE PLAYBACK PÉNTEK

New Music Friday REFRESHER módra: kerülj képbe a legfontosabb új megjelenésekkel e heti válogatott lejátszási listánkon!

Landolt az utolsó Childish Gambino-album. Legalábbis az utolsó, amit ezen a művésznéven ad ki Donald Glover. A Bando Stone & the New World nemcsak saját lábán megálló, sokszínű zenei album, de egy beígért – egyelőre megjelenési dátumot nem kapó – nagyjátékfilm soundtrackje is. 

Az előző évtized indie szcénájából kinőve, a '20-as évek elejére egyértelműen a mainstream pop-rock egyik vezető zenekara lett a Glass Animals, akik sorra gyártják a slágereket, aminek komponense az is, hogy hangzásuk furfangosan finomodott az évtized zenei trendjeihez. Tökéletesen példázza ezt új albumuk is, amiben ismét ott a potenciál, hogy leesik róla néhány közönségkedvenc dal.

A e heti Playback Péntekben nagy szeretettel ajánljuk még Pataki Közelebb című lemezét is, amit Tembo produceri munkájával készített, illetve van itt még néhány dal is, ami mellett nem érdemes elmenni.

Jó hallgatózást!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!