2024.7.17 11:16
Olvasási idő 1:37
Szécsi Krisztián

Így trollkodta szét Budapestet IShowSpeed

ARCOK BUDAPEST INFLUENSZER ISHOWSPEED YOUTUBE YOUTUBER

Mobilfox, Balázs Kicks és gulyásleves – a fiatal youtuber alig két óra leforgása alatt megkapta a teljes budapesti életérzést.

Kedden este Budapestre látogatott a hosszú streamjeiről ismert világhírű youtuber, IShowSpeed. A videós európai körúton van, korábban kosarazott például az albán miniszterelnök irodájában, Svédországban IKEA-s húsgolyót kóstolt, Lengyelországban  egy „varázsló gnómmal“ keveredett ugatópárbajba, a magyar fővárosban tett látogatása előtt pedig Bécsben nézte meg a Prátert, illetve evett dönert.

A 444 egy alapos cikkben követte végig az ifjú youtuber budapesti útját. Ez alapján IShowSpeed (polgári nevén Darren Watkins Jr.) este nyolc óra körül jelent meg a Széna téren, ahol a Mammut bevásárlóközpont előtt Negróval várták a rajongói, akik gyorsan meg is tanították neki a „bazdmeg“ és „kurva“ szavakat. Ezután vett egy parfümöt egy „büdösnek nevezett“ gyereknek a plázában, a budapesti életérzésből pedig nem maradhatott ki az sem, hogy valaki ne akart volna rásózni egy mobilfoxos telefontokot.

A helyzet a felgyülemlett tömeg miatt gyorsan eszkalálódott, így Speed a biztonsági őreinek társaságában egy autóban a Vár felé vette az irányt. Itt Balázs Kicks (Pachert Balázs) várta két ajándék lábbelivel. Később Speed, megint csak az autójában, Azahriah-t hallgatott, akit egy 10-es skálán 7-esre értékelt, de pörgette Danika House-t és a Bitto Duót is.

Balázs Kicks, amint éppen sneakert ajándékoz IShowSpeednek. Forrás IShowSpeed/ YouTube

A budai Vár után az új úti cél a belváros, azon belül is a Bazilika környéke volt, ahol szintén tömeg várta a videóst. Itt a rajongók random valutákat nyomkodtak a kezébe, a forinton túl például amerikai dollárt és orosz rubelt is. Speedet szemmel láthatóan egyre jobban zavarta a rá irányuló figyelem, és az egyre csak gyülekező tömeg, így megkért mindenkit, hogy „kussoljanak“.

Kiemelt tartalom
Hová menjünk, miket nézzünk szeptemberben? – 5 kiállítás, hogy tartalmasan induljon az ősz Hová menjünk, miket nézzünk szeptemberben? – 5 kiállítás, hogy tartalmasan induljon az ősz 2024.9.1 9:31

Innen a Fővám térre hajtatott egy étteremhez, ahol közölte, hogy elfáradt, ám némi cigányzenétől és némi tánctól ismét felélénkült. A teraszon játszó zenészeknek adott is mintegy 40 ezer forintnyi borravalót. Itt rendelt egy gulyáslevest is, és az ekkor már százfősre duzzadt rajongói tömeg Messit kezdte neki éltetni, amit nem igazán talált viccesnek, hiszen ő Ronaldo-rajongó.

Az első falat gulyásleves után teljes katarzisélményben volt része:

A vacsorajelenet közben valaki megütötte a kameráját, ami miatt az fókuszt vesztett, majd le is állt az élő. A készüléket végül sikerült megjavítani, így az élőzés is újraindult, ám kisvártatva, közel két óra után megint leállt, ezúttal végleg. A budapesti kalandokat bemutató streamadást eddig közel 3 millióan tekintették meg.

Ha te is kíváncsi vagy, hogyan szórakozott nálunk IShowSpeed, itt nézheted vissza a teljes live-ot: