2024.7.16 15:36
Olvasási idő 0:44

Kiderült, melyik magyar énekesnő nyitja Ed Sheeran budapesti koncertjét

ZENE ED SHEERAN KONCERT PUSKÁS ARÉNA ZSÉDA

Ed Sheeran szombaton ad koncertet a Puskás Arénában, előtte Zséda melegíti be a közönséget.

Ed Sheeran budapesti koncertje előtt Zséda és zenekara is színpadra lép majd, közölte kedden szerkesztőségünkkel a Magneoton.

„Ed Sheeran és menedzsmentje már hetekkel ezelőtt felvette a kapcsolatot velünk, és elkezdődtek az egyeztetések arról, hogy zenekarommal én nyissam meg a koncertet, mi legyünk az opener banda. Őszintén kellett egy kis idő, amíg el mertem hinni, hogy ránk esett a választás, hogy eljutottak hozzá a dalaim“ – mondta Zséda.

Zséda lép fel Ed Sheeran előtt a Puskás Arénában
Zséda Forrás Magneoton

„Vannak előadók, akiket zeneileg, lelkületileg igazán közel érzek magamhoz, Ed is ilyen. Az, hogy ez kölcsönös, az, hogy ő meghívott engem, minket a koncertjére, azt gondolom, hogy egy igazán fontos visszajelzés számomra. Brutálisan nehéz volt egy ekkora örömhírt titokban tartani. Sokáig még a zenekaromnál is csak bianco dátumként szerepelt a nap a naptárban, de most már muszáj elhinnünk“ – fogalmazott.

Zséda csaknem harminc éve a magyar zenei élet ismert alakja. Karrierje kezdetén a Cotton Club Singers énekese volt, első debütáló albuma 2002-ben jelent meg. A Valahol egy férfi vár című számmal robbant be a köztudatba, amit gyors egymásutánban olyan dalok követtek, mint a Motel vagy a Fekete rúzs. Kökény Attilával közös duettje, a Hello közel 12 millió letöltést tudhat magáénak.