2024.7.16 11:23
Olvasási idő 0:38
Masszi-Rigó Csilla

Évek óta létezik egy játék, amiben Donald Trumpot kell megvédeni a merénylőktől

TECH-TUDOMÁNY DONALD TRUMP GAMING MERÉNYLET VIDEÓJÁTÉK

A "Mr. President" nevű játékot akár te is kipróbálhatod, bár a hétvégi merénylet után talán kicsit morbid lenne ezzel elütni az időt.

Nem csak a Simpson család jósolja meg időről időre a jövőt, úgy tűnik, egy 2016-os játéknak is sikerült előrevetítenie, mi fog történni 2024. július 13-án.

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, a hétvégén a pennsylvaniai Butlerben tartott beszédet Donald Trump, amikor egy húszéves merénylő több lövést is leadott a volt amerikai elnök irányába. A 78 éves politikus ugyan egy fülsérüléssel megúszta, a merénylő és egy néző a helyszínen életüket vesztették, ketten válságos állapotban kerültek kórházba.

Kiemelt tartalom
Rálőttek Donald Trumpra a pennsylvaniai Butlerben tartott nagygyűlésen Rálőttek Donald Trumpra a pennsylvaniai Butlerben tartott nagygyűlésen 2024.7.14 8:26

Az Esport1 oldala a Steam felületén szúrta ki a 2016-ban megjelent, Mr. President! nevű játékot, ami szinte egy az egyben a Donald Trump elleni merényletet dolgozza fel. A videójátékban a világ legjobb, golyóálló biztonsági embereként kell megakadályoznunk, hogy Trumpra rálőjjenek. Ha kell, a főhős, Dick "Rock-Hard" Johnson táncol, ketrecharcol, lángokon veti át magát és még fejen is pörög, hogy Trumpot megmentse.

Mr. President! nevű játékkal bárki játszhat, akinek van felesleges nyolc eurója (vagyis kicsit több mint háromezer forintja) valamivel elütni az előttünk álló forró napokat.