2024.7.9 9:17
Olvasási idő 0:56
Masszi-Rigó Csilla

Cara Delevingne bevallotta, hány évesen rúgott be először

ARCOK ALKOHOL CARA DELEVINGNE FÜGGŐSÉG

A 31 éves modell még gyerek volt, amikor egy családi esküvőn túlpezsgőzte magát. Arra sem emlékezett, hogyan került ágyba.

Cara Delevingne éveken át alkohol- és drogproblémákkal küzdött, 2022 végén azonban elindult a gyógyulás útján. Egy 2023-as Vogue-interjú szerint mindehhez egy róla megjelent fotósorozat járult hozzá, amely az előző nyáron készült róla egy reptéren, meglehetősen aggasztó állapotban.

Delevingne most a Timesnak beszélt arról, hogyan küzdött meg a függőséggel, illetve gyerekkora egyik meghatározó, alkoholmámoros élményéről is mesélt. Az angol modell nyolcéves korában a nagynénje esküvőjén rúgott be először, ráadásul annyira sok pezsgőt ivott, hogy másnap azt se tudta, hogyan került ágyba.

Micsoda őrült kor arra, hogy lerészegedj. Másnaposan ébredtem a nagyim házának hálószobájában, koszorúslányruhában.

A 31 éves modell azt is elmondta: sokáig azt hitte, hogy az alkohol és a drogok segítenek megbirkózni a problémáival, de végül rá kellett jönnie, hogy valójában csak szomorú és „szuperdepressziós” lett tőlük.

Cara Delevingne elmondta, hány évesen rúgott be először
Cara Delevingne a 2024-es párizsi divathéten Forrás Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

A modell már többször is mesélt arról, hogy nem volt túl fényes a gyerekkora, sok mindenben, többek között a szexualitását illetően sem kapott megerősítést. Ma már úgy gondolja, beszélnie kell azokról a problémákról, amelyek élete során végigkísérték az útát, ezzel nemcsak magát, hanem másokat is segítve megküzdeni a problémákkal.

Kiemelt tartalom
Ready To Drink? – Az előre bekevert italok voltak a fesztiválozók kedvencei idén nyáron Ready To Drink? – Az előre bekevert italok voltak a fesztiválozók kedvencei idén nyáron 2024.9.2 10:32

„Nem vagy egyedül. Ha én meg tudom csinálni, akkor bárki más is. De kommunikálnod kell, és őszintének lenned, amennyire csak tudsz – különösen magaddal szemben. (...) Akár a szorongásról, akár a depresszióról, akár a felépülésről, akár bármiről, egyszerűen tartozol annyival az embereknek, hogy beszélj a küzdelmeidről, mert ebben a világban élni nem tökéletes. Senki sem tökéletes. Szóval, hogy őszinte legyek, ez a legkevesebb, amit megtehetek.”