2024.7.6 9:04
Olvasási idő 0:26
Szécsi Krisztián

EXTRÉM MELÓ Kardos-Kővágó Henriettával, Azahriah rúdtáncosával: Még most sem fogom fel, hogy velük dolgoztam együtt

VIDEÓ AZAHRIAH EXTRÉM MELÓ RÚDTÁNC SPORT

Mikor kezdődtek meg a próbafolyamatok? Ki találta ki a koncepciót? Miért pont a rúdtánc, és Heni hogyan is vágott bele ebbe a különleges sportba? A REFRESHER Magyarország szerkesztősége beszélgetett Azahriah rúdtáncosával, Kardos-Kővágó Henriettával.

Kardos-Kővágó Henrietta – túlzás nélkül kijelenthető – Magyarország legismertebb rúdtáncosa lett, amikor május végén több mint százezer ember előtt léphetett fel Azahriah-val a Puskás Arénában az énekes háromnapos koncertsorozatán. A sportoló már Európa-szerte több rangos versenyen bizonyította tánctudását, mégis saját bevallása szerint a rúd számára csupán hobbi. A Refresher EXTRÉM MELÓ sorozatában arról beszélgettünk vele, milyen prekoncepciók kapcsolódnak a sporthoz, ki és hogyan kezdheti meg első lépéseit a rúd krómozott felülete körül, és pontosan milyen is volt együtt dolgozni hazánk legnagyobb feltörekvő énekesével, Azahriah-val.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!