2024.7.1 11:46
Olvasási idő 1:18

Merülj el a Tezenis új fürdőruha-kollekciójával a nyári kalandokban!

DIVAT

Stílusos medencés bulin kerültek bemutatásra a szezon legtrendibb darabjai.

A Tezenis az idei nyári szezonban is egy sokoldalú, a tőle megszokott cool stílusú kollekcióval tűnik ki. A legújabb trendeket figyelemmel kísérő vízpart mellé megálmodott termékek minden egyéni igényre, testalkatra és stílusra reagálnak – hogy garantáltan mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő darabokat. A márka friss, modern és vibráló dizájnokat kínál azoknak, akik stílusosan szeretnék élvezni a forró napokat.

Tezenis pool party x Plázs Siófok

Ha nyár, akkor irány a strand és irány bulizni! És ki ne szeretne ilyenkor olyan outfitet választani, ami egyszerre mindkét programhoz megfelel? Nos, a Tezenis igazi szakértője a témának, számtalan újdonsággal debütált ugyanis az új fürdőruha kollekciója, ami egy kis kreativitással vagy ügyes kiegészítő választással pillanatok alatt átalakítható a nappali programhoz illőből estibe. A Tezenis pool partyn hazai és olasz influenszerek mutatták be az új kollekciót és közösen ünnepelték meg a nyár legforróbb időszakának elérkeztét. A jó hangulatot kellemes zene és egy kis live DJ session biztosította, nem kisebb tehetség állt be a pult mögé, mint Bréda Bia.

A Tezenis 2024 nyári fürdőruha-kollekciójának bemutatójaA Tezenis 2024 nyári fürdőruha-kollekciójának bemutatójaA Tezenis 2024 nyári fürdőruha-kollekciójának bemutatójaA Tezenis 2024 nyári fürdőruha-kollekciójának bemutatója
Galéria megtekintése
(15)

A fürdőruha-kollekcióról

A Tezenis 2024-es fürdőruha-kollekciója azok számára készült, akik szeretik a klasszikus stílust, de mégis szeretnének valami különlegeset viselni. Minden testalkatot és stílust figyelembe véve, széles választékot kínál, a balconette és bandeau fazonoktól kezdve a klasszikus push-up-okon át a különféle háromszög felsőrészekig. Az egyszínű darabok modern, fényes mikroszálas anyagokból készültek, tökéletes harmóniát teremtve a kényelem és a divatos megjelenés között.

Minták terén is izgalmas a választék, a legtöbb fürdőruha mikrovirág, állatminta és kontrasztos motívumok mellett az új dzsungel és pasztell színekben tündököl. Az ékszer- és maxi flitter díszítések pedig igazi tündöklő megjelenést kölcsönöznek a tengerparti estéken vagy összejöveteleken, hiszen ezek a darabok akár felsőruházatként is megállják a helyüket.

Forrás Tezenis, Györkis Adrienn

A családi strandruházat játékos csavarral tér vissza: a felnőttek és gyerekek számára készült összeillő darabok garantálják a közös szórakozást. A strandkollekció részeként 'vízen kívüli' darabok is elérhetők, amelyek tökéletesek a városi, friss és szellős megjelenéshez. A kiegészítők sem maradnak el: táskák, strandtörölközők, flip-flop papucsok, testláncok és hajgumik teszik teljessé a kínálatot. A termékek már elérhetők online és az üzletekben.