2024.6.29 13:19
Olvasási idő 0:46
Krajnyák Petra

M.I.A. alufólia sapkát és nikkelből készült poncsót dobott piacra, hogy "megmentse az emberiséget az 5G-től"

DESIGN ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET RUHÁZAT

A 48 éves énekesnő múlt héten indította el ruházati márkáját, az OHMNI-t, amely elmondása szerint "modern lovagi páncélként szolgál a technológiai hadviselés korában".

A M.I.A. művésznéven alkotó Mia Matangi múlt héten indította útjára ruházati márkáját, az OHMNI-t, amely elmondása szerint „modern lovagi páncélként szolgál a technológiai hadviselés korában“. E modern „páncélok“ közé tartozik az egyedi tervezésű alufólia-sapka is, amely az énekesnő szerint blokkolja az 5G hullámait, így a „márka megmentheti az emberiséget“. A Bad Girls című sláger énekesnőjét egyébként nemrégiben számos kritika érte, amiért összefogott az összeesküvés-elméletek népszerűsítésével vádolt amerikai rádiós műsorvezetővel, Alex Jones-szal.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

OHMNI | O II II II (@ohmniofficial) által megosztott bejegyzés

Az OHMNI reklámja szerint „a tiszta rézből és nikkelszövetből készült sapkák 100 százalékos védelmet biztosítanak az agynak“. A kifordítható bucket hat állítólag 99,9 százalékban blokkolja a Wi-Fi, a 4G és az 5G eljutását a viselő agyába.

A sapkák mellett a márka kínálatában egy „teljes védelmet nyújtó poncsó“ is szerepel, amely 48 százalékos tisztaságú réz-nikkelből és „folyékony krómhatású textilből“ készült és állítólag „láthatatlan marad a hőkamerás drónok és UAV-k előtt“. A brand marketingesei szerint a Wi-Fi, 3G, 4G, 5G, bluetooth, RFID, GPS, műholdas és EMF sugárzás 99,9 százalékát is blokkolja.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

OHMNI | O II II II (@ohmniofficial) által megosztott bejegyzés

Az 5G és a WiFi által okozott károkról szóló állításokat a szakértők széles körben cáfolták. A rajongókat megosztotta az énekesnő márkája, egyesek vizionáriusnak nevezték, még mások szerint M.I.A. „elhamvasztja a karrierjét, mivel teljesen megbolondult.“