2024.7.6 9:23
Olvasási idő 1:44
Kremmer Magdi

Farmer, csípőszoknya és country core – ezek 2024 legmenőbb fesztiváltrendjei

DIVAT DIVAT FESZTIVÁL NYÁR TREND

Hivatalosan is elindult a 2024-es fesztiválszezon. Mutatjuk, hogy milyen szettek és különleges darabok fogják meghatározni az idei fesztiváldivatot.

2024-ben még mindig reneszánszát éli a Y2K, rengeteg, a 2000-es éveket meghatározó trend vált ismét divatossá az elmúlt években. A fesztiválokon is biztosan fogunk Y2K ihletésű szetteket látni, Beyoncénak és Bella Hadidnak köszönhetően pedig a country core is trendibb, mint valaha. Persze vannak olyan fesztiváldarabok, amikkel soha nem lehet mellélőni, de azért izgalmas újításokat is tartogat az idei fesztiváldivat. Most összeszedtük nektek az idei év meghatározó trendjeit, hogy ti is inspirálódni tudjatok belőle. 

Marad a country core 

Ezek lesznek 2024 fesztiváltrendjei
Idén még biztosan kitart a country core Forrás Timothy Norris/Getty Images for Coachella

A cowboy csizmák már évek óta ikonikus darabjai nemcsak a fesztiváloknak, de a mindennapok divatjának is. Bár azt hihettük, hogy hamar el fog ülni ez a trend, Beyoncé új country albumának megjelenése még inkább ráerősített a country core népszerűségére. Az idei fesztiválszezon meghatározó darabjai lesznek a cowboy csizmák és kalapok, a rojtos kabátok és a hatalmas övcsatok. 


A csillám újra (még mindig) hódít

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Charlene Louie (@charweeezy) által megosztott bejegyzés

Egy fesztiválon kicsit más divatszabályok érvényesek. A csillám például hiába ment ki kissé a hétköznapok divatjából, fesztiválokra mindig jó választás egy tetőtől-talpig csillogós szett. Jöhetnek a csillogós sminkek és hajba való strasszok, a cél, hogy kívül-belül ragyogj!


Csípőszoknyák és nadrágok 

Forrás Monica Schipper/Getty Images for Coachella

A low rise szoknyák és nadrágok is reneszánszukat élik, idén nyáron a hosszú, lenge szoknyák különösen menők. Egy fesztiválon ráadásul tök kényelmes viselet, hiszen jól szellőzik és eleget takar. Bikinifelsővel vagy egy testhezálló toppal tökéletes választás. 

Állatminta 

Ezek az idei fesztiváltrendek
Állatminta jöhet minden mennyiségben. Forrás Monica Schipper/Getty Images for Coachella

Talán a country core hozadéka, talán soha nem megy ki igazán a divatból, de egy biztos: idén nyáron az állatmintával sem nyúlhatsz mellé. Mindegy, hogy leopárd, zebra vagy kígyó, jöhetnek az egzotikus szettek minden mennyiségben. 

Farmer és még egy kis farmer

Ezek lesznek a 2024-es fesztiváltrendek
Farmer farmerral! Forrás Monica Schipper/Getty Images for Coachella

Bár nem kell olyan végletekig menni, mint anno Britney és Justin tették, a farmer farmerral ismét hódít. Kapj fel egy shortot és vegyél fel hozzá egy farmer mellényt vagy dzsekit, hidd el, nagy sikered lesz. 


Farmermellény

Ha már country core, persze, hogy nem maradhat ki a mellény! Forrás Monica Schipper/Getty Images for Coachella

Ha már farmer, szintén a 2000-es évekből tért vissza a farmermellény, ami bármilyen egyszerű fesztiválszettet feldob. Viseld sima ujjatlanok vagy rövidujjú pólók felett, de akár felsőként is hordhatod. 


Baggy bermuda 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Claudia ou nɐlɔ ʇsǝ’ɔ 🍒 (@cestclau) által megosztott bejegyzés

Az idei fesztiváltrendek egy része mintha a divat mellett a kényelemről is szólna. Egy laza szabású, térdig érő bermudában simán végigbulizod az estét, és még jól is fogsz kinézni közben. 

Miniszoknya

Forrás Monica Schipper/Getty Images for Coachella

Idén is hódít a miniszoknya, különösen az alacsony derekú darabok. Ha nem éreznéd komfortosnak a szoknyát, vegyél fel alá egy fürdőruhát vagy rövid biker shortot. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!