2024.6.21 13:24
Olvasási idő 0:38
Kovács M. Dávid

Budapesti koncertjei között a Duna-parton flangált a Coldplay énekese

ZENE BUDAPEST CELEBSZPOTTING COLDPLAY KONCERT

A zenekar egyik rajongói oldalára kikerült videó alapján Chris Martin elmélyülten, egy lámpaoszlopnak támaszkodva hallgatott egy utcazenészt az együttes magyarországi tartózkodása idején.

A budapesti Puskás Arénában egymást követően háromszor is fellépett a Coldplay, ami tizenhat év után tért vissza a magyar fővárosba.

Az egyik kimenőjük során az együttes frontembere, a 47 éves Chris Martin a Duna-part belvárosi szakaszán sétálgatott, ahol egy lámpaoszlopnak támaszkodva hallgatott egy helyi utcazenészt.

A jelenetet valaki videóra is vette a helyszínen, ami aztán a zenekar egyik rajongói oldalán landolt, így talált rá hamarosan a kormánymédia egyik legnagyobb elérésű bulvárlapja, a Ripost:

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, a Coldplay a budapesti tartózkodása idején, hétfőn, jelentette be tizedik, Moon Music című stúdióalbumát. A 2024. október 4-én érkező album egyik előfutárát, a Feelslikeimfallinginlove című dalt a magyar közönség hallhatta először, ami vasárnap este debütált a Puskás Arénában.

Kiemelt tartalom
Budapesti tartózkodása alatt jelentette be új albumát a Coldplay Budapesti tartózkodása alatt jelentette be új albumát a Coldplay 2024.6.18 9:23

A zenekar a mostani koncertek előtt csupán egyszer, 2008-ban, járt Magyarországon, akkor a Budapest Sportarénában adott koncertet – meglepő módon meglehetősen csekély érdeklődés mellett.