2024.6.21 11:13
Olvasási idő 0:43
Kovács M. Dávid

Verekedésig fajult a jachtos buli, letartóztatták Travis Scottot

ZENE EGYESÜLT ÁLLAMOK HIP-HOP RENDŐRSÉG TRAVIS SCOTT

A rendőrök szerint erős alkoholszagot árasztott, és mikor megkérdezték, hogy ivott-e, csak annyit mondott: „Ez Miami!“. Miután letartóztatták, 650 dolláros óvadékot tett le.

Birtokháborítás és ittas rendzavarás miatt csütörtök hajnalban letartóztatták Travis Scott (eredeti nevén: Jacques Bermon Webster) amerikai rappert Miamiban, írják brit és amerikai lapok.

A Miami Beach-i rendőrség által közzétett információk szerint a rappert – helyi idő szerint –1 óra 45 perc körül vették őrizetbe, miután egy jachton kitört zavargásban vett részt, amelyben több ember is összeverekedett.

Travis Scott rendőrségi fotója
Travis Scott rendőrségi fotója Forrás Miami-Dade County Corrections and Rehabilitation / Getty Images

A rendőrök kiérkezésekor Travis Scott a dokknál állva üvöltözött épp a hajón lévő emberekkel. A járőrök elmondása szerint „erős alkoholszagot“ árasztott, később ő maga is elismerte, hogy ivott. „Ez Miami!“ – mondta.

A hivatalos közlés szerint a 33 éves Scott kezdetben együttműködőnek bizonyult: amikor a rendőrök felszólították, hogy hagyja el a dokkot, engedelmeskedett, de hamarosan visszament ordibálni a jachton tartózkodókkal. 

Scott ezután újra elhagyta a területet, ám a rendőrök beszámolója öt perccel később ismét felbukkant, megpróbált visszamenni a jachthoz. Ezt követően hiába szólították fel újból, figyelmen kívül hagyta a járőrök utasításait, kiszámíthatatlan lett, megint kiabálással verte fel a környéket.

A rappert 4 óra 35 perc körül vitték be az egyik helyi büntetés-végrehajtási intézetbe. A két vádpontban 500 és 150 dolláros óvadékot tett le, így valószínűleg még a reggeli órákban kiengedhették.