2024.6.18 15:38
Olvasási idő 0:44
Masszi-Rigó Csilla

Post Malone szemöldök méretű péniszt tetovált Steve-O arcára

ARCOK JACKASS POST MALONE STEVE-O

50 éves lett a Jackass sztárja, aki sörkóstoló, szivarkészlet vagy egy pár mandzsettagomb helyett inkább egy brétetkót kért a szülinapjára.

A Jackass szereplői nem azok a fajta emberek, akik nemet tudnak mondani egy-egy orbitális hülyeségre: legyen szó két plexilap közé szorított herékről, mobil vécés bungee jumpingról vagy arról, hogy csörgőkígyóval haraptatják meg magukat. A sorozat ma már zömmel ötvenes éveiben járó arcait nehéz leszoktatni a baromkodásról.

Egyik legnépszerűbb arcuk, Steve-O épp a napokban töltötte be ötvenedik életévét, a születésnapján pedig nem más, mint Post Malone lepte meg őt egy új tetoválással, amit ő maga varrt fel a tennesseei Bonnaroo zenei és művészeti fesztiválon adott koncertje előtt a Jackass-sztár homlokára.

Ahogy a TMZ cikkéből kiderült, nem ez az első tetoválás, amit Steve-O Post Malone-tól kap, sőt, a tetkó eredetileg a legutóbbi Jackass-filmez készült volna, Johnny Knoxville akkor azonban elvetette az ötletet, mert állítása szerint már így is túl sok pöcs került a filmbe.

Steve-O állítása szerint azt tervezi, hogy a nyár végéig biztosan az arcán hagyja az új tetoválást, így indul neki pénteken kezdődő amerikai turnéjának, ami augusztus 18-án ér majd véget Nashville-ben.