A cikk a Red Bull megbízásából készült.
2024.6.14 12:24
Olvasási idő 1:38

Till Attila lesz a Red Bull Ládaderbi műsorvezetője, a Refresher csapata gőzerővel készül a sufnituningversenyre

SPORT RED BULL

Alig két hét van hátra a Tabánon megrendezett Red Bull Ládaderbiig, melyen 16 év után újra őrült, sufnituningolt autócsodákat láthatunk majd legurulni. Az esemény házigazdája Till Attila lesz, a megmérettetésen pedig a Refresher csapata is részt vesz.

Június 30-án egy különleges, ingyenesen látogatható eseménytől lesz hangos a Tabán. Tizenhat év után visszatér a Red Bull Ládaderbi, és egy újabb futammal örvendezteti meg a magyar nézőket. A kézműves járművek délutánján látványos showműsor várható, a műsorvezetői szerepet pedig az ország egyik legfoglalkoztatottabb tévés ikonja, Till Attila ölti magára. A versenyen a Refresher Magyarország csapata is részt vesz, nézd meg bemutatkozó videónkat. 

@refresherhu Mi biztosan vesszük az akadályokat, a meredek lejtőket és ugrásokat a Red Bull Ládaderbin! A Refresher Magyarország csapata már el is kezdte a legőrültebb járgány megtervezését, amellyel reméljük eljutunk a célvonalig június 30-án. Ti részt vesztek a 2024-es Ládaderbin? 🏁: Wittmann Marcell - @marcellwittmann 📹: Gelencsér Zsombor - @zsombor_gelencser #fizetettegyüttműködés#redbullladaderbi#ladaderbi#redbullsoapbox#soapboxrace#soapbox#refresherhu#refresher @Red Bull Hungary ♬ France Accordion Swing - MIZUSATO Masaki

„Az emberi kreativitás izgat a leginkább a verseny kapcsán – az emberek, akik a járműveket, járgányokat, különböző taligákat készítik. Az emberiség régi vágya, hogyan lehet A-ból B-be eljutni minél problémamentesebben, ennek a vágynak ez a rendezvény egy nagyon szórakoztató változata. Itt nem biztos, hogy problémamentes lesz a mozgás, pont ez lesz benne a vidám” – mondta Till Attila.

Kiemelt tartalom
Tizenhat év után visszatér a Red Bull Ládaderbi, sztárzsűri pontozza a legvadabb házi versenyautókat Tizenhat év után visszatér a Red Bull Ládaderbi, sztárzsűri pontozza a legvadabb házi versenyautókat 2024.5.17 10:40

A rendhagyó versenyen egy öt fős zsűri értékeli a produkciókat és a versenyzők teljesítményét. A döntnökök csapatában Dobos Evelin színésznő és Tótka Sándor olimpikon kajakozó mellett Kajdi Csaba, Stana Alexandra és Szujó Zoltán is helyet kapott.

Till Attila lesz a Red Bull Ládaderbi műsorvezetője
Forrás Red Bull

„Ennek a versenynek az egyik legfontosabb sajátja, hogy szórakoztasson és kikapcsolja azokat, akik versenyezni, vagy szurkolni mennek. Szerintem ez a nap arról szól majd, hogy mindenki, aki a helyszínen van, elengedje a stresszt, a hétköznapok nehézségeit és legyen egy igazán szórakoztató, jó napja. Zsűritagként azokat az egyedi figurákat keresem majd, akik a legjobban meg tudnak őrülni. Azt üzenem a versenyzőknek, hogy aki mer, az nyer! Legyetek szabadok, érezzétek jól magatokat!” – mondta Dobos Evelin.

Hogy ki ér leggyorsabban a célba, csupán egyetlen szempont, amik alapján pontot kapnak a csapatok. A zsűri ugyancsak értékelni fogja a járműtervezés kreativitását, valamint a versenyzők futam előtt bemutatott performanszát, amelynek része lehet tánc, jelmez vagy bármilyen showelem.

Till Attila lesz a Red Bull ládaderbi műsorvezetője
Forrás Red Bull

„A világ leggyorsabb kajakosaként úgy gondolom, számítani fog az időeredmény, míg a másik kiemelt szempont a csapatok kreativitása kell, hogy legyen. Nem lesz elég a sebesség, meg hogy egyben marad az autó, hanem szükséges az extra fűszerezés is. A szervezők már említették, hogy számítsunk igazán elmebeteg ötletekre, ezért alig várom, hogy ott legyek” – mondta Tótka Sándor.

Kiemelt tartalom
T. Danny után Papp Szabi is csatlakozik a Valmar interaktív koncertjéhez T. Danny után Papp Szabi is csatlakozik a Valmar interaktív koncertjéhez 2023.4.29 9:47

Till Attila mellett Matthesz Flóra és Farkas Gergely társműsorvezetők lesznek még a hangulatfelelősök, míg a verseny élő TikTok-streamjében a kortárs magyar rap egyik legizgalmasabb arca, Lil Frakk közvetíti az eseményeket.