A cikk A Tecnocasa támogatásával készült.
2024.6.13 19:57
Olvasási idő 0:30

EXTRÉM MELÓ: Miért jó ingatlanközvetítőnek lenni? – Lesánics Rudolf, a Tecnocasa ingatlanközvetítője megmutatja munkáját

VIDEÓ EXTRÉM MELÓ

Miért lesz valakiből ingatlanközvetítő, és hogyan telik egy munkanap a Tecnocasánál? A REFRESHER Magyarország arca, Barka megnézte, hogyan telik egy ingatlanközvetítő napja.

Lesánics Rudolf kilenc évvel ezelőtt kezdett el ingatlanközvetítőként dolgozni, ma pedig már saját irodát vezet Budapest belvárosában. Napi szinten tartja a kapcsolatot ügyfeleivel, lakásokat jár be és mutat meg a potenciális vevőknek, mindeközben pedig segít megvalósítani az emberek álmát, hogy egy kényelmes, szép és biztonságos helyen élhessenek. 

De miért éppen ezt a munkát választotta hivatásának, és miért lehet érdemes akár már egész fiatalon ingatlanközvetítőnek állni? A REFRESHER Magyarország arca, Barka Lesánics Rudolfot faggatta a munkájáról, a beszélgetés során pedig még egy eladó ingatlant is megnéztek. És hogy sikerült-e Barkát rábeszélni a lakásvásárlásra? Az Extrém Meló legújabb epizódjából kiderül.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!