2024.6.5 9:11
Olvasási idő 0:32
Szécsi Krisztián

„Holnaptól eltűnök pár hétre” – Közel egy hónapra fogházba kerül Manuel

ZENE DROG KÁBÍTÓSZER MANUEL RENDŐRSÉG

Az énekes-rappert 2017-ben marihuánabirtoklásért tartóztatták le, majd egy hónapos szabadságvesztésre ítélték. Ennek letöltését kezdte meg szerdán, később egy interjúban tervez mesélni a történtekről.

Június 5-én, szerdán, megkezdi a rá kiszabott közel egy hónapos szabadságvesztést Manuel – írja hétfő esti Instagram-bejegyzésében a rapper, amiben azt is elárulta, hogy egy régi rendőrségi ügye miatt kell fogházba vonulnia.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

MNL (@manuelsingx) által megosztott bejegyzés

Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott közel egy hónapos szabadságvesztést fogházban egy régi ügy miatt. Röviden annyi, hogy 2017-ben letartóztattak engem és pár barátom egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége

– árulta el a zenész a posztban, amiben arra is kitért, hogy a szabadulása után nyitott lenne egy interjúban mesélni az ügyről, mivel „azért árnyaltabb a sztori“.

A bejegyzés végén arra is kitér, hogy először csak poénból csináltatott a barátainak pár Free MNL feliratú pólót, de szerinte olyan jól néznek ki, hogy hivatalos merchként is árulni fogják. Az ebből származó bevétel rá eső részét a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlja fel.