2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Tech
Masszi-Rigó Csilla
2022.12.21 9:47
Olvasási idő  0:43

Elon Musk gőgös kisgyerek módjára árulta el, mikor hagyja ott a Twitter igazgatói székét

Jó ötletnek tűnt az internetezőkkel megszavaztatni, ki vezesse a Twitter-birodalmat...

Masszi-Rigó Csilla
2022.12.21 9:47 Olvasási idő  0:43
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Tömeges kirúgások, elárverezett bútorok, internetes szavazás az igazgatói posztról – nem csillapodik a vihar a Twitter főhadiszállásra körül, Elon Musk pedig láthatóan mindent megtesz azért, hogy napi állandósággal írjanak róla és a Twitterről a különböző sajtóorgánumok. Ahogy arról korábban írtunk, Musk saját közösségi oldalán bocsátotta szavazásra, le kellene-e mondania a Twitter vezetői pozíciójáról.

 

 

 

 

Miután a szavazók 57%-a (17 millió felhasználó) igennel válaszolt, kisebb csend állt be a világ egyik leggazdagabb emberének közösségi oldalán, alig két nappal később viszont Musk újabb nyilatkozatot tett az ügy kapcsán: 

 

Lemondok a vezérigazgatóságról, amint találok valakit, aki elég hülye ahhoz, hogy elvállalja ezt a munkát, utána csak a szoftver és szerver csapatokat vezetem majd.

 

Bár a mogul korábban azzal a megjegyzéssel indította el a szavazást, hogy a végeredménynek következményei lesznek, ahogy a hvg.hu írja, a szavazásnak nincs jogi értelemben vett kötelező érvénye. Az igazgatói székről való lemondás esetén a cég tulajdonosa változatlanul Musk maradna, aki valószínűleg igen szűk mozgásteret biztosítana a Twitter új vezetőjének. 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hvg.hu Thumbnail:  Theo Wargo/WireImage
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában tech
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra