2022.12.20 14:46
Olvasási idő 0:48
Kaposi Máté

A sikersztori, aminek folytatódnia kell – mit tudunk a Wednesday második évadáról?

FILMEK + SOROZATOK NETFLIX WEDNESDAY

Nehéz lenne elhinni, hogy a Netflix ne folytassa az év legnagyobb dobását.

A 2022-es év legnagyobb Netflixes dobása minden kétséget kizáróan a Jenna Ortega főszereplésével készülő Wednesday volt. A sorozat már a bemutató hetén 341 millió órányi nézettséget ért el, majd a második héten a saját csúcsukat is megdöntötték, 400 millió órányi nézettséget halmoztak fel. Az gyakorlatilag nem is lehet kérdés, hogy a sikersztorinak folytatódnia kell, már csak a pontos információkra várunk. 

Bizony, mert a folytatást még nem jelentette be az amerikai médiaszolgáltató. Bár Ortega korábban úgy nyilatkozott, hogy az utolsó epizód akár le is zárhatja a történetet, a Netflixet jól ismerve szinte biztos, hogy hamarosan érkezik a második évad is. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Netflix US (@netflix) által megosztott bejegyzés

A második évadban nem csak gazdasági szempontból rejlik óriási potenciál: a folytatásban választ kaphatunk rá, hogy kitől érkezett Wednesday fenyegető üzenete az utolsó részben, de Tyler, vagy akár Laurel Gates is visszatérhet a folytatásban. Az sem kizárt, hogy az Addams-család is nagyobb reflektorfényt kaphat a továbbiakban, hiszen Morticia, Gomez és Pugsley viszonylag keveset szerepeltek az első évadban. Ezt a show co-producere, Miles Millar is megerősítette, szerinte rendkívüli karakterek alkotják az egész családot, így a folytatásban szívesen foglalkozna velük is. 

Kiemelt tartalom
Eddie Murphy megint visszatér, és milyen jól teszi – Megnéztük a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmet Eddie Murphy megint visszatér, és milyen jól teszi – Megnéztük a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmet 2024.7.5 19:09

Természetesen Jenna Ortega sem zárkózott el a folytatástól, egy interjúban úgy fogalmazott, egy picit még bevállalósabbnak képzeli el Wednesday karakterét a továbbiakban, aki nem játszik biztonsági játékokat.