2024.5.30 13:36
Olvasási idő 0:36
Kristóf Jókay

Másfél órára mindenki Szoboszlai Dominikká változott Kerekegyházán, 43-1-re nyerték meg az U14-es bajnokság utolsó meccsét

SPORT BUNDA FOCI MAGYARORSZÁG

Csodával határos meccsnek lehettek szemtanúi a megyei U14-es futball kedvelői múlt szombaton, a Kerekegyházi SE - Pálmonostor SE összecsapáson.

Példátlan eredmény született a Bács-Kiskun vármegyei U14-es focibajnokság utolsó fordulójában, írta meg a Telex. Különös egybeesés, hogy a hazai csapatnak pont ekkora gólkülönbségre volt szüksége ahhoz, hogy elhappolják az első helyezést a Miklósi GYFE elől.

A Kerekegyházi SE ezelőtt az egész szezonban összesen 15 meccsen 89 gólt szerzett, múlt hét szombaton viszont túlvilági teljesítménynek köszönhetően 43-szor találtak be az ellenfél kapujába. Nem lennék azoknak a pálmonostori anyukáknak és apukáknak a helyében, akiknek ezt végig kellett néznie. 

Szerencsére a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján fent van a meccs pontos menete, így olyan információkat tudhatunk meg, hogy a 80 perc alatt Kürtösi Gábor és Szombati Sándor 11-11-szer, míg Polyák Kevin 10-szer volt eredményes, bár abból egy büntető volt, szóval annyira nem nagy dolog. A vendégek egy szem gólját Brázda Balázs szerezte, nagyon reméljük, hogy van róla videó.

A Telex.hu megkeresésére az MLSZ azt nyilatkozta, hogy a területi igazgatóság fegyelmi bizottsága vizsgálatot folytat az ügyben.